|
||
| bence tv bizi eğlendirmek için olmalı zaten haberleri int.,gazete,dergi falan ile takip edebiliyoruz | ||
|
||
| eğer gerçekten doğru haber yapsalardıı abartmalı olmasaydı önce haber derdimm ama madem öyle değil gülüp eğlenelimm barii tadını çıkaralım hayatınn( beyaz şova bayılıyorumm yanii düzgün aileyle izlenebilecek programlardan bahsediyorum) haa bi de eğitim şart | ||
|
||
bende eglence diyorum
|
||
|
||
| belgesel ve yabancı dizi film... belgeselleri seviyorum kaplanları filan gösteriyor büyük pisilerin günlüğü
|
||
|
||
| öğretici ve bilgi verici..yabancı sinema da olur... | ||
|
||
eğlence ve talk show ve hepsine her hafta her gün mvö çıksın.başka türlü program hatta tv olmasın.
|
||
|
||
| dönem dizilerinin daha çok yayınlanmasını istiyorum kitap okumayı bilmeyen halkımıza en azından televizyondan bişey öğretmek gerek | ||
|
||
| yabancı diziler .. bi de yemek programları izdivaç programları güzel oluyo
|
||
|
||
| Eğlence programları yapsınlar daha çok bence...Sonuçta biz yorulunca, sıkılınca geçiyoruz tv'nin karşısına... Bir de bilgi ağırlıklı yarışmaları severim ben...
|
||
|
||
| talk show ve bilgi yarışmaları | ||
|
||
| bilgi ağırlıklı yarışma programları ve yabancı filmlerin daha fazla yayınlanmasını isterim (: ve tabiikide belgeseller (: | ||
|
||
| benım fıkrım daha cok bılgı yarısması ve belgesel olması cunku zaten dıgerlerınden yeterınce yayınlıyorlar | ||
|
||
talk show ve bilgi yarışmaları
|
||
|
||
| Daha çok 'objektif' ve gerçekten haberlerle uğraşan haber kanalları Özellikle tartışma programlarının çok daha fazla olmasını isterdim Ve son olarak yabancı dizi-film(cnbc-e,e2,tnt,dizimax dizi ihtiyacını yeterince karşılıyor o yüzden filmlere çok daha ağırlık verilmeli.Moviemax ve salonlar yetmiyor) |
||