|
||
| NEMLENDİRİCİLER GÜZELLEŞTİRMEK YERİNE ÖLDÜRÜYOR İspanya'da Barcelona Hastanesi yoğun bakımında yatmakta olan 5 hastanın vücut nemlendiricisi krem kullanması sonucu B cepacia bakterisi kaptıkları tespit edildi. Yapılan araştırmada kremlerdeki B cepcia bakterisinin üretim, nakliye ya da depolama esnasında ürediği ortaya çıktı. Hastane enfeksiyonlarının sebebi olarak da bilinen bu bakteri, zayıf bağışıklık sistemine sahip ya da kronik bağırsak hastalıkları olan hastaları etkiliyor. Bazı hastalarda ölümlerine sebep oluyor. Daha önce 3 bine yakın kozmetik ürün üzerinde yapılan araştırmalarda da, 800’den fazla zararlı kimyevi madde bulunmuştu. |
||
|
||
| ben çok kullanırım nemlendirici ya ama kaliteli olunca sorun olmaz değil mi? | ||
|
||
| Kalitesine bağlı bence.. | ||
|
||
bende Nvidea mı ne var güzel değil .. öldürdüne inanırım
|
||
|
||
bende Nvidea mı ne var güzel değil .. öldürdüne inanırım ![]() Nivea o nivea !
|
||
|
||
| Reçeteyle aldığım nemlendiriciyi kullanıyorum. Eğer ondanda ölüceksem artık... (: | ||
|
||
Kalitesine bağlı bence.. katiliyorum.. |
||
|
||
ya bencede kalitesine bagli, bana simdiye kadar birsey olmadi
|
||
|
||
bende Nvidea mı ne var Nivea o nivea ! güzel değil .. öldürdüne inanırım ![]() ![]() evet doğrusu nivea
|
||
|
||
Kalitesine bağlı bence.. katiliyorum..
|
||
|
||
| kalitesine bağlı diyorsunuz arkadaşlar tamam da..sonuçta hepsinin içeriği aynı (: |
||
|
||
| Kalitesine bağlı olabilir bencede.Ama benim icin cok problem değil oyle şeyleri fazla kullanmam. | ||
|
||
bencede marka önemli ama iyi markalardada zararlı kimyasallar var sonucta diğerleri kadar olmasada zararı vardır mutlaka aslında olabildiğince kullanmamak lazım ama bende kullanıyorum bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
|
||
|
||
her gün muhakkak sürerim cildime nemlendirici.. kuru bir cildim olduğumdan mecburum, yoksa derim soyuluyor garip bir şekilde bu arada ziya'nın pek sevmediği nivea bende baya işe yarıyor
|
||
|
||
| Ben hiç kullanmam. Zaten suratım yağlı bir de nemlendirici..Hepten beter ediyor. | ||