Notice: Undefined index: arc_full in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 613
Ölüm anında neler yaşanıyor??

Notice: Undefined index: arc_home in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 372

Notice: Undefined index: arc_topic in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 373
mor ve ötesi fan sitesi () => Psikoloji

: Ölüm anında neler yaşanıyor??

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 389

: 1 [ 2 ] 3 4 5 6

bir_derdim_var 01.03.2008 08:25:54
Beni sadece bi kere elektrik çarptı fenaydı yani..
Nasıl olduğunu anlatamıcam rezil olmaya niyetim yok  Grin
Ama boğularak ölmek de güzel sanki ..duyduğuma göre 6 dk da bilinç kapanıyormuş bu yönden kötü yani
.

asude 01.03.2008 09:22:16
evet yanarak ölmek berbattır ya Undecided kafa kopması ilgimi çekti baya   Cheesy manyak mıyım ne  Huh

egemen35 01.03.2008 09:45:14
vaov bunlar çok psikopatça şeyler . hoşuma gitti.sağol  Grin

benim hiç hoşuma gitmedi  Angry

merve_mor 01.03.2008 12:38:38
tam benlik bir araştırmaymış bulduğum gibi ekledim hemen arşivime de koydum büyük bir zevkle okudum... Grin
ben şizofren mizofren de değilim ayrıca Angry Tongue Grin
tüm teşekkür edenlere bişey değil diyorum burdan  Kiss

ayrıca zehra'cım demişsin ya bıçaklanmaktan korkarım diye bende çok korkarım ya..yolda yürürken insanların ellerine bakarım bıçak varmış gibi gelir hep kesici aletle falan bana şaka yapılmasından nefret ederim acayip oluyorum elim ayağım titriyor bir garip oluyorum şimdi bile icim bi garip oldu ya uff.. Sad

mvö 01.03.2008 12:44:56
" kopan kafada 30 saniye kadar yüz mimikleri görülüyordu." bu çok ilginç geldi  Embarrassed
ama hepsi çok kötü bunların Embarrassed Sad

deborah 01.03.2008 12:50:59
ayrıca zehra'cım demişsin ya bıçaklanmaktan korkarım diye bende çok korkarım ya..yolda yürürken insanların ellerine bakarım bıçak varmış gibi gelir hep kesici aletle falan bana şaka yapılmasından nefret ederim acayip oluyorum elim ayağım titriyor bir garip oluyorum şimdi bile icim bi garip oldu ya uff.. Sad
aslında korkmamam lazım bıçaklanmaktan ne alaka yani kim beni bıçaklayabilir ki Tongue..ama yanlışlıkla bile elime bir bıçak çiziği olsa hemen iki saat bakarım kan aktı mı,bir sıyrıkta hemen yara bandı falan...geçen gün zaten lab. dersinde elimi jiletledim,baya kan aktı ama işte bilim uğruna ne yaparsın Grin..
annem mesela sol eliyle bıçağı tutar,bende sayesinde mutfağa giremem  Grin üff yeter yaa korkmaya başladım..

rumeysa 01.03.2008 12:58:51
Üf sus burak.Zaten kanım iltihaplı Cheesy
Sen öldürme evimin direği öldürsün Cheesy Grin Roll Eyes
Sen rumeysayı öldür.

Bunları okuyunca insan tırsıyor iyice ya.Merve allah belanı vermesin koyma len böyle şeyler buraya,merakıma engel olamıyorum sonra tırsıyorum  Grin Grin

yahu beni niye öldürsün.. Angry Grin burak beni öldürmez ki.. bunun icin beni cok fazla seviyor.. Tongue Grin Grin

deniz haklisin ya..
koyma merve böyle seyleri..
ben cok tirsiyorum ama meraktan okudum dün gece..
baya bi uyuyamadim.. Angry Grin

burakpurple 02.03.2008 21:33:09
Üf sus burak.Zaten kanım iltihaplı Cheesy
Sen öldürme evimin direği öldürsün Cheesy Grin Roll Eyes
Sen rumeysayı öldür.

Bunları okuyunca insan tırsıyor iyice ya.Merve allah belanı vermesin koyma len böyle şeyler buraya,merakıma engel olamıyorum sonra tırsıyorum  Grin Grin

yahu beni niye öldürsün.. Angry Grin burak beni öldürmez ki.. bunun icin beni cok fazla seviyor.. Tongue Grin Grin

deniz haklisin ya..
koyma merve böyle seyleri..
ben cok tirsiyorum ama meraktan okudum dün gece..
baya bi uyuyamadim.. Angry Grin

belli olmaz kimi öldürcegim..msn ifadesi :hııı  Grin

derin miray 02.03.2008 21:35:15
şu an sağ olduğumuz için bunu yorumlamak garip değil mi Grin Grin

ama o anda olursam içimden gelen tek şey dua etmek olurdu Lips Sealed Undecided Grin

kubra 02.03.2008 21:47:07
Iyyyk bunlar korkunç ötesi  Sad Umarım bigün yatağımda uyurken ölürüm hiç bişey hissetmeden ...

merve_mor 05.03.2008 19:11:00
aslında korkmamam lazım bıçaklanmaktan ne alaka yani kim beni bıçaklayabilir ki Tongue..ama yanlışlıkla bile elime bir bıçak çiziği olsa hemen iki saat bakarım kan aktı mı,bir sıyrıkta hemen yara bandı falan...geçen gün zaten lab. dersinde elimi jiletledim,baya kan aktı ama işte bilim uğruna ne yaparsın Grin..
annem mesela sol eliyle bıçağı tutar,bende sayesinde mutfağa giremem  Grin üff yeter yaa korkmaya başladım..
uf bende gecenlerde eve hırsız giriyodu elinde bıçakla üstüme yürüdü..uff çok kötüydü ya.. Sad rüyaydı tabi bu..ama eve gerçekten hırsız girmeye kalktığı icin bilinç altı olarak rüyamda gördüm  Sad
rumeysa ve deniz...!! beni delirtmeyin kızım..iradenize sahip çıkın okumayın ya..allah allah şunlara bak ya..hem nesi var ya neyden tırsıyosunuz başımıza gelicek bunlar bizim.. Undecided
biraz pislik yapim..ahaha..hatta rumeysa sen kesin yanarak ölürsün..deniz sende denizde boğulursun..(korku efekti verelim.. Grin) Kiss

egemen35 08.03.2008 20:24:59
ben eniyisi uykumda ölüyim
hiç acı çekmeden oh ne güzel

burakpurple 08.03.2008 22:16:09
vaov bunlar çok psikopatça şeyler . hoşuma gitti.sağol  Grin

benim hiç hoşuma gitmedi  Angry
zevk meselesi.

FrkN39 08.03.2008 22:20:07
Yanma kötü olurdu zaten cehennemde yancaz bide yanıp ölmeyelim Grin bnce bunlar sadece varsayım bana kamyon çarpmıştı 3 gün komada kaldım hiç acı hissetmedim zaten o günü hiç hatırlamıorum bile Undecided

burakpurple 08.03.2008 22:23:46
Yanma kötü olurdu zaten cehennemde yancaz bide yanıp ölmeyelim Grin bnce bunlar sadece varsayım bana kamyon çarpmıştı 3 gün komada kaldım hiç acı hissetmedim zaten o günü hiç hatırlamıorum bile Undecided
hadi ya çok geçmiş olsun arkadaşım...

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 446

: 1 [ 2 ] 3 4 5 6

Notice: Undefined index: arc_register in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 468