|
||
| Beni sadece bi kere elektrik çarptı fenaydı yani.. Nasıl olduğunu anlatamıcam rezil olmaya niyetim yok ![]() Ama boğularak ölmek de güzel sanki ..duyduğuma göre 6 dk da bilinç kapanıyormuş bu yönden kötü yani. |
||
|
||
evet yanarak ölmek berbattır ya kafa kopması ilgimi çekti baya manyak mıyım ne
|
||
|
||
vaov bunlar çok psikopatça şeyler . hoşuma gitti.sağol ![]() benim hiç hoşuma gitmedi
|
||
|
||
tam benlik bir araştırmaymış bulduğum gibi ekledim hemen arşivime de koydum büyük bir zevkle okudum... ![]() ben şizofren mizofren de değilim ayrıca ![]() tüm teşekkür edenlere bişey değil diyorum burdan ![]() ayrıca zehra'cım demişsin ya bıçaklanmaktan korkarım diye bende çok korkarım ya..yolda yürürken insanların ellerine bakarım bıçak varmış gibi gelir hep kesici aletle falan bana şaka yapılmasından nefret ederim acayip oluyorum elim ayağım titriyor bir garip oluyorum şimdi bile icim bi garip oldu ya uff..
|
||
|
||
" kopan kafada 30 saniye kadar yüz mimikleri görülüyordu." bu çok ilginç geldi ama hepsi çok kötü bunların ![]() |
||
|
||
ayrıca zehra'cım demişsin ya bıçaklanmaktan korkarım diye bende çok korkarım ya..yolda yürürken insanların ellerine bakarım bıçak varmış gibi gelir hep kesici aletle falan bana şaka yapılmasından nefret ederim acayip oluyorum elim ayağım titriyor bir garip oluyorum şimdi bile icim bi garip oldu ya uff.. aslında korkmamam lazım bıçaklanmaktan ne alaka yani kim beni bıçaklayabilir ki ![]() ..ama yanlışlıkla bile elime bir bıçak çiziği olsa hemen iki saat bakarım kan aktı mı,bir sıyrıkta hemen yara bandı falan...geçen gün zaten lab. dersinde elimi jiletledim,baya kan aktı ama işte bilim uğruna ne yaparsın ..annem mesela sol eliyle bıçağı tutar,bende sayesinde mutfağa giremem üff yeter yaa korkmaya başladım..
|
||
|
||
Üf sus burak.Zaten kanım iltihaplı Sen öldürme evimin direği öldürsün ![]() Sen rumeysayı öldür. Bunları okuyunca insan tırsıyor iyice ya.Merve allah belanı vermesin koyma len böyle şeyler buraya,merakıma engel olamıyorum sonra tırsıyorum ![]() yahu beni niye öldürsün.. burak beni öldürmez ki.. bunun icin beni cok fazla seviyor.. ![]() deniz haklisin ya.. koyma merve böyle seyleri.. ben cok tirsiyorum ama meraktan okudum dün gece.. baya bi uyuyamadim..
|
||
|
||
Üf sus burak.Zaten kanım iltihaplı Sen öldürme evimin direği öldürsün ![]() Sen rumeysayı öldür. Bunları okuyunca insan tırsıyor iyice ya.Merve allah belanı vermesin koyma len böyle şeyler buraya,merakıma engel olamıyorum sonra tırsıyorum ![]() yahu beni niye öldürsün.. burak beni öldürmez ki.. bunun icin beni cok fazla seviyor.. ![]() deniz haklisin ya.. koyma merve böyle seyleri.. ben cok tirsiyorum ama meraktan okudum dün gece.. baya bi uyuyamadim.. ![]() belli olmaz kimi öldürcegim..msn ifadesi :hııı
|
||
|
||
şu an sağ olduğumuz için bunu yorumlamak garip değil mi ![]() ama o anda olursam içimden gelen tek şey dua etmek olurdu
|
||
|
||
Iyyyk bunlar korkunç ötesi Umarım bigün yatağımda uyurken ölürüm hiç bişey hissetmeden ...
|
||
|
||
ayrıca zehra'cım demişsin ya bıçaklanmaktan korkarım diye bende çok korkarım ya..yolda yürürken insanların ellerine bakarım bıçak varmış gibi gelir hep kesici aletle falan bana şaka yapılmasından nefret ederim acayip oluyorum elim ayağım titriyor bir garip oluyorum şimdi bile icim bi garip oldu ya uff.. aslında korkmamam lazım bıçaklanmaktan ne alaka yani kim beni bıçaklayabilir ki ![]() ..ama yanlışlıkla bile elime bir bıçak çiziği olsa hemen iki saat bakarım kan aktı mı,bir sıyrıkta hemen yara bandı falan...geçen gün zaten lab. dersinde elimi jiletledim,baya kan aktı ama işte bilim uğruna ne yaparsın ..annem mesela sol eliyle bıçağı tutar,bende sayesinde mutfağa giremem üff yeter yaa korkmaya başladım.. rüyaydı tabi bu..ama eve gerçekten hırsız girmeye kalktığı icin bilinç altı olarak rüyamda gördüm ![]() rumeysa ve deniz...!! beni delirtmeyin kızım..iradenize sahip çıkın okumayın ya..allah allah şunlara bak ya..hem nesi var ya neyden tırsıyosunuz başımıza gelicek bunlar bizim.. ![]() biraz pislik yapim..ahaha..hatta rumeysa sen kesin yanarak ölürsün..deniz sende denizde boğulursun..(korku efekti verelim.. )
|
||
|
||
| ben eniyisi uykumda ölüyim hiç acı çekmeden oh ne güzel |
||
|
||
vaov bunlar çok psikopatça şeyler . hoşuma gitti.sağol ![]() benim hiç hoşuma gitmedi ![]() |
||
|
||
Yanma kötü olurdu zaten cehennemde yancaz bide yanıp ölmeyelim bnce bunlar sadece varsayım bana kamyon çarpmıştı 3 gün komada kaldım hiç acı hissetmedim zaten o günü hiç hatırlamıorum bile
|
||
|
||
Yanma kötü olurdu zaten cehennemde yancaz bide yanıp ölmeyelim hadi ya çok geçmiş olsun arkadaşım...
bnce bunlar sadece varsayım bana kamyon çarpmıştı 3 gün komada kaldım hiç acı hissetmedim zaten o günü hiç hatırlamıorum bile ![]() |
||