|
||
Yanma kötü olurdu zaten cehennemde yancaz bide yanıp ölmeyelim hadi ya çok geçmiş olsun arkadaşım... bnce bunlar sadece varsayım bana kamyon çarpmıştı 3 gün komada kaldım hiç acı hissetmedim zaten o günü hiç hatırlamıorum bile ![]() |
||
|
||
Ya arkadaşlar yanarak ölmek en kötüsü sanki ![]() Iyy düşünsenize deriniz birbirine yapışcak bu arada bilinciniz de kapanmıcak kolay kolay ... bencede en çok yanmaktan korkmuşumdur zaten ama düşününce kalp krizi de çok kötü ya birde çokca rastladığımız birşey..
|
||
|
||
| bence en kötüsü yanarak ölmek ben şahsen uyurken ölmek isterim veya sevdiğim insanla uyku hapı alarak en gizli sessiz ve acısız ölüm işte bunlar gibi | ||
|
||
| uff ilginçmiş.. | ||
|
||
vaoov korkunc ama ilginc paylastığın için teşekkürler
|
||
|
||
aayy en çok korktuğum boğularak ve yanarak ölmedir fakat kafanın kopması çok ilginç bir ölüm tarzı hoşuma gitti kafa koptuktan sonra yüzdeki mimikler devam ediyor şaşırtıcı
|
||
|
||
ben en çok bıçaklanarak veya yanarak ölmekten korkarım ama öldükten sonra seni mezara koyuyorlar böyle etlerini böcekler filan kemiriyor işte orası çok iğrenç yaa!.. öldükten sonra yaktırsam mı kendimi ne yapsam?
|
||
|
||
bunlar beni cok korkuttu ![]() zaten ölüm hakkinda konusmayi sevmem, , burda yazmiyor ama en cok korktugum ölüm sekili tren altinda kalmak
|
||
|
||
| bütün hepsi korkutucu hepsinin ucunda ölüm var | ||
|
||
evet ya hepsinin ucunda ölüm var. nasıl öleceğimizi de Allah bilir.çok kaderci mi oldum ne?
|
||
|
||
| e yanmaktan korkanın hap alıp ölmeyi istemesi ilginç olur ben bıçaklanmaktan çok korkarım anındada ölmüyosun çok acıı |
||
|
||
iyi de bunlar olümden donenlere gore yapilmis bir arastirma. Ben sahsen olenlerin ne hissettiklerini merak ederim
|
||
|
||
| en merak ettiğim ölüm şekli kafanın kopması çok video izledim bununla ilgili hep merak ederdim o andamı ölünür çok acırmı hala kafa hareket edermi ve en kötü ölüm şekli önce yanma sonra kafanın kopması bu mesajdada sırıtan yüz göndermek isterdim ama çok ciddi bir konu ölüm yani
|
||
|
||
bir şey daha yazıcam okadar ilginç ölü fotoğrafları gödümki adam ağzına dayamış pompalıyı kafa beyin paramparça çok ilgimi çeker bular bir tanesine uçağın pervanesine kapılıyo gerisni anladınız birde sunucu komyonun önünde motorsikletle ilgili bir proram sunuyor konuşuken bir motor ufffffffffff kadın paramparça ne acıııııııııııı
|
||
|
||
| KAFANIN KOPMASI Uzmanlara göre beyin, kafa koptuktan sonra saniyelerce fonksiyonlarını sürdürüyor. Fransa'daki raporlara göre 18'inci yüzyılda giyotinli idamlarda kopan kafada 30 saniye kadar yüz mimikleri görülüyordu. çok korkunç ya |
||