|
||
ölüm adını duymak bile korkutucu ..............
|
||
|
||
Bir defasında ciddi bir kan kaybım olmuştu cok kotü bişey ama olmedim henüz...
|
||
|
||
| ben alıştım bunlara tırsmıyorum önceden korkardım ama çok zevkli geliyor tavsiyem testereye gidin ben 4 düne gittim orda öncekileride gösterdiler pek anlamadım ama biraz manyakçaydı bir gidin görün derim bazı kadınlar bayılmış ama ben ordan gülerek çıktım... |
||
|
||
ya ben bir şey hissetmeden ölmek istiyorum ya
|
||
|
||
en korkunçuda yanarak ölmek insan çok acı çekerek ölüyor tavsiye etmem yani
|
||
|
||
Ay bence de en güzeli kan kaybından ölmek. Hatta uyurken ölmek istiyorum ben. aynen uyurken oleyım
|
||
|
||
| tüm ölüm biçimlerinde yaşananlar çok kötü ilginç bi paylaşım sağol |
||
|
||
en merak ettiğim ölüm şekli kafanın kopması çok video izledim bununla ilgili hep merak ederdim o andamı ölünür çok acırmı hala kafa hareket edermi ve en kötü ölüm şekli önce yanma sonra kafanın kopması bu mesajdada sırıtan yüz göndermek isterdim ama çok ciddi bir konu ölüm yanibir şey daha yazıcam okadar ilginç ölü fotoğrafları gödümki adam ağzına dayamış pompalıyı kafa beyin paramparça çok ilgimi çeker bular bir tanesine uçağın pervanesine kapılıyo gerisni anladınız birde sunucu komyonun önünde motorsikletle ilgili bir proram sunuyor konuşuken bir motor ufffffffffff kadın paramparça ne acıııııııııııı ehe sende bendensin ![]() ..bende çok fazla izledim öyle videolar sağolsun abim ..annem korkuyordu bir ara bizden ![]() bende bu sene bir kurbağanın kafasını kestim ..ama deneydi o ..ilk başta eterle bayılttık sonra neşter ..ama çok zevkliydi yav
|
||
|
||
| ilginç bir paylaşımmış.teşekkürler.benim önce de en korktuğum yanmaydı galiba en acı çektiren yine o | ||
|
||
Kalp krizi demeyin bana ya Zaten kalbimde bir ağrı var,uzun süredir doktora gideceğim diyorum yok.Korkudan galiba sonucunu da öğrenmek istemiyorum. Böyle nefessiz kalıyorum gibi bir acayip.Ondan en çok korktuğum kalp krizi. Zaten 2 defa da elektrik çarptı,kısa süreli bişey.Acayipti ya.Tek hissettiğiniz böyle kanınız çekiliyor gibi. Ölümüm yakındır
|
||
|
||
hic ölmedigim icin bilemeyecegim
|
||
|
||
boğularak ölmek bence çok kötü nefesimi sonuna kadar tutmaya çalıştığımda bile sıkıntı veriyor bir de su soluduğumu düşünemiyorum
|
||
|
||
| vay be | ||
|
||
| 30 saniyede gitmek isterdim (seçeneğim olsaydı) | ||
|
||
Ay bence de en güzeli kan kaybından ölmek. bende uyurken ölmek istiyorum hiç acı çekmeden ve sessizce...
Hatta uyurken ölmek istiyorum ben. |
||