|
||
zehirli iğne-asılma...insanın göz göre göre ölmesi çok acı bişey
|
||
|
||
yanarak ölmek felaket bir şey
|
||
|
||
| büyüklerimiz ölümün bile hayırlısı derken bunu kastediyorlar sanırım. uyurken ölenler birşey hissediyorlar mı acaba? |
||
|
||
büyüklerimiz ölümün bile hayırlısı derken bunu kastediyorlar sanırım. uyurken ölenler birşey hissediyorlar mı acaba? Evet acaba bişey hissediyorlar mı ? ..............
|
||
|
||
Evet arkadaşlar intihar etmeyi düşünüyorsanız kan kaybını seçin ..Ama korkunç diğerleri yaa..Ölmekten bir kere daha korktum..
|
||
|
||
Kafa kopması ve asılma çok korkunç ya ![]() gerçi hepsi öyle ama |
||
|
||
| ayy ben cok korktum sımdı onları okudugumda kendımı herbırınde öldügumu hayal ettım de ovv cok kotu | ||
|
||
sadistçe...
|
||
|
||
hepsi de birbirinden korkunç bunların ama ben bi kere boğulma tehlikesi geçirdim(çok açılırsam böyle olur )gerçekten boğazın falan yanıyo,yoksa o deniz suyunun tuzlu olmasından mıydı
|
||
|
||
boğulmaktan ve yanmaktan çok korkuodum nitekim haklıymışım korkmakta kanım dondu okurken demek isterdim ama demicem donmasın
|
||
|
||
Bence ne olursa olsun. ölümün her türlüsü kötü..acısız ölüm diye bir şey yok..bir gün hepimiz öleceğimiz için tadacağız bunları
|
||
|
||
| bomba korkum ve deprem korkum var benimde..ikisinide feci halde yaşamış olarak.. ama hakkaten ölümün her türlüsü kötü..
|
||
|
||
offf ya çok tırsıyorum vallaa
|
||
|
||
bende depremden çok korkarım hemde çok
|
||
|
||
bomba korkum ve deprem korkum var benimde..ikisinide feci halde yaşamış olarak.. aynen. bu sene 2 adım ilerimde bomba patladı. ve benim babam tam oradan geçiyor olabilirdi. ama neyseki daha önceden geçmiş. ama hakkaten ölümün her türlüsü kötü.. ![]() birde 2-3 yıl önce olan İzmir depremi çok kötüydü.. en kötüsü deprem
|
||