|
||
| konuya göre değişir ama ne kadar karşıyım desemde genelde intikam oluyo:) | ||
|
||
| Hep intikam alan taraf olduğunuzu düşünmeyin. İşin birde karşı tarafı var. O zaman "intikam zevklidir" diyemezsiniz. | ||
|
||
Hep intikam alan taraf olduğunuzu düşünmeyin. İşin birde karşı tarafı var. O zaman "intikam zevklidir" diyemezsiniz. doğru...
|
||
|
||
| Bence intikam belki zevk verir,rahatlatır ama aynı zamanda intikam aldığınız kişi kadar sizede zararlıdır çünkü gerçekten intikam almak isterseniz ona odaklanırsınız hırs yaparsınız ne kadar çok acı verirse okadar tatmin edici olur sizin için ve intikamınızı aldıktan sonra mutlu olursunuz ama başarana kadar da yıpranırsınız.Ama tabi ufak tefek şeyler için yapılanların pek zararlı olduğunu düşünmüyorum. | ||
|
||
| Ele geçmez bir fırsat olabilir... | ||
|
||
| Egosu zayıf kişilerin egosunu tatmin etme duygusundan ileri gelir... Bu bende dahil birçoğumuzda vardır heralde.. Ve yeri geldiğinde doğru bir duygu diyorum.. |
||
|
||
kesinlikle doğru değil ... ama yaptığım oluyor ! hak eden kişilerde çıkıyor ama
|
||
|
||
gerektiginde yapılması gereken bi duygu insanı çok rahatlatıyor intikam aldıktan sonraki duygu bambaşka zaten intikam gerekli
|
||
|
||
| kazanmayı seven biri olarak intikam almak bana güzel gelir ama iş ''intikam alınan''tarafına dönerse biraz acı verici... karasız kaldıımm... | ||
|
||
| tam olarak ne olduğuna karar veremedim..ama kötü birşey aslında sadece insan kendini tatmin edebilir intikamla...biryere varılacağına katılmıyorum. | ||
|
||
| Birisi sizde intikam duygusunu uyandırdıysa zaten uğraşılmaya değer biri değildir.Gereksiz bu açıdan. | ||
|
||
| Bence dogru bir duygu değil!cünkü sonucta yine olan intikam almaya calısana olacak diye düşünüyorum! | ||
|
||
| bence bastırılması gereken bi duygu insanın kendine de zarar vermeyecek şekilde bu duyguyu bastırması gerek çünkü bu duygu insana zarar verebilir | ||
|
||
neyin intikamı olduğuna bağlı.kararsızım. bencede neye göre olduğuna bağlı.
|
||
|
||
aslında eğlenceli tabi karşı taraf fena halde senin canını sıktıysa....intikam aldıktan sonraki zafer duygusunu tatmasınıda bilmeli
|
||