|
||
bazen dogru bazen yanlis..bos yere intikam dogru olmaz,ama arada bir aldatma söz konusu ise,sende aldatacaksin olacak bitecek
|
||
|
||
| Bence kesinlikle doğru değil ! İntikamla nereye kadar devam edebilirsiniz ki? Nedir nedeni? Başkasına acı çektirmek,öc almak mı? Çok yanlış.. Hayat sevince güzel ![]() İntikam almanız gerektiğini düşündüğünüz kişiler varsa en güzel intikam onu kendi haline bırakmaktır.. İntikam kesinlikle doğru bir yol değil bence.. Ki yanlış yola saptığınızda dönüşü çok zordur, hatta yoktur ! Allah kimseyi doğru yoldan saptırmasın..
|
||
|
||
Bence kesinlikle doğru değil ! İntikamla nereye kadar devam edebilirsiniz ki? Nedir nedeni? Başkasına acı çektirmek,öc almak mı? Çok yanlış.. Hayat sevince güzel ![]() İntikam almanız gerektiğini düşündüğünüz kişiler varsa en güzel intikam onu kendi haline bırakmaktır.. İntikam kesinlikle doğru bir yol değil bence.. Ki yanlış yola saptığınızda dönüşü çok zordur, hatta yoktur ! Allah kimseyi doğru yoldan saptırmasın.. ![]() bence de doğru bir duygu değil! hiç böyle bir duygu taşımıyorum taşınmamalı da zaten
|
||
|
||
| pek doğru değil | ||
|
||
| intikama karşıyım 'allah bildiği gibi yapsın' derim olur biter yaaaa hayır yani korktuğumdan değil
|
||
|
||
| Yaa intikam aldıktan sonra insan belki cok rahatlar,mutlu olur.Zaman gectikce eline ne gectiğini düşünür bence.... ama iyi yada kotü diyemem.. |
||
|
||
intikama karşıyım 'allah bildiği gibi yapsın' derim olur biter yaaaa hayır yani korktuğumdan değil ![]() aynen yaniii
|
||
|
||
| İntikam almam ama çok pis kin tutarım.Engel olamıyorum maalesef. En ufak birşeyde bile kin tutarım.O an aldırmam o lafa.Ama sonrasında bir sorun çıktığında direk karşımdakinin yüzüne vururum.Elimde değil.
|
||
|
||
Bence doğru değil bırak ne hali varsa görsün .............
|
||
|
||
intikamın türüne göre değişir...fiziksel bir şiddet uygulamadan ya da insanlık dışı olmadan yapılan bir intikam belki de insanın psikolojik açıdan kendini iyi hissedebilmesi için bir ihtiyaçtır...kararsız kaldım ![]() ha intikam duygusu kendi isteğimizle ortaya çıkan bir duygu değil.hatta duygularımız kendi isteğimizle ortaya çıkmıyor...bu nedenle duygularımızı doğru ya da yanlış diye nitelendiremeyiz bence... |
||
|
||
| pek doğru değil sonucunda kötü şeyler meydana çıkabilir çünkü | ||
|
||
en berbat duygudur belkide...hayatta en son yapıcağım şeylerdendir
|
||
|
||
kararsızım ama onun o anda yanlıs oldugunu dusunemem herhalde ben degıl kımse dusunemez
|
||
|
||
neyin intikamı olduğuna bağlı.kararsızım. bencede neye göre olduğuna bağlı.
|
||
|
||
Tabi ... intikammmm her zaman
|
||