|
||
Bence asla doğru değil.Yani sonuçta eğer karşındaki sana, senin ondan intikam almanı istetecek kadar kötü bir şey yaptıysa artık çıkarmalısın onu hayatından.Zaten hak etmiyordur ki seninle olmayı...
|
||
|
||
tabikide hayır ama bazen kullanıyorum
|
||
|
||
| evet insan mutlu oluyor şaka bir yana öyle değil mi ben hiç intikam almadım ama bir gün herkes böyle bir şey yapıcaktır eminim | ||
|
||
kararsızım ama bazı durumlarda eğlenceli oluyor
|
||
|
||
| intikamın yanlış birşey olduğunu düşündüğüm halde intikam almaktan çok hoşlanıyorummmmm | ||
|
||
kim ne derse dersin bazen gerekiyor,hak edene
|
||
|
||
| yerinde ,gerektiğinde ve zamanında doğru.. | ||
|
||
| karşımdaki istediği kadar haketsin ben intikam alamıyorum kısaca Allahın dan bulsun diyorum çünkü bu hayatta eden buluyor iyi de oluyor bence:) |
||
|
||
intikam alırım ve bazen başkalarınıda almaları için teşvik ederim yani hoş değil ama insanoğluda çok nankör oluo bazen ya hak ediolar..
|
||
|
||
intikam alırım ve bazen başkalarınıda almaları için teşvik ederim yani hoş değil ama insanoğluda çok nankör oluo bazen ya hak ediolar.. ![]() Bencede insanoğlu çok nankör oluyor bazen hak ediyorlar ![]() Duruma göre değişir ama bazen insan kendini intikam almaktan uzak tutamaz hale geliyor. Yapılan hatanın ayıbın vb nın boyutuna göre değişir fakat şimdiye kadar sanırım her duruma bir karşılık vermişimdir
|
||
|
||
| ya aslında doğru değil ama genelde intikam almak insanı rahatlatır daha doğrusu her zaman rahatlatır hiç rahatlatmadığını görmedim=)) ama doğru bi davranış değil
|
||
|
||
eğer birisi kanıma çk pis dokunursa intikamımı alırım. hemde çok güzel
|
||
|
||
kesinlikle doğru değil ama karşı taraf bunu tartışmasız hakettiyse bende intikamımı çok acı bir biçimde alırım acayip rahatlarım ve dengesizce gülerim
|
||
|
||
gayet hoş bir duygu
|
||
|
||
ya bence doğru değil ama intikam almak en çok yaptığım şey galiba ::)onun bana yaptığı kötülüğü niye karşılıksız bırakayım ki, alsın dersini!YAŞASIN KÖTÜLÜK
|
||