|
||
Hayır,kesinlikle doğru bir davranış değil...bu duygu ağır bastığı her an insan kendisine daha çok zarar veriyor...
|
||
|
||
fazla doğru bulmam ama intikam ateşiyle yanıp tutuşurum
|
||
|
||
| neyin intikamı olduğuna nasıl bir intikam olduğuna kimin için bir intikam olduğuna bağlı eğer bunların hepsi intikam almayı gerektiriyorsa alırım ama gerektirmiyorsa almam ama kötü bir duygu sonuçta
|
||
|
||
kesinlikle doğru bulmuyorum ne olursa olsun ilgilenmemek en iyisi hem bu daha çok çileden çıkarıcı
|
||
|
||
evet bence doğru bir duygudur...biri canımı yakarsa bende onunkini yakmadan duramam
|
||
|
||
kesinlikle doğru bulmuyorum ne olursa olsun ilgilenmemek en iyisi hem bu daha çok çileden çıkarıcı haklısın mordaş ![]()
|
||
|
||
kesinlikle intikam kötü bir duygu.yapılan kötülüğe kötülükle karşılık vermek karşındaki kişiyle aynı seviyeye düşmekle aynı şey değilmi?yapılan kötülüğe iyilikle karşılık vermek karşındakini utandırır ve doğru yolu bulmasını sağlar
|
||
|
||
Bence asla doğru değil.Yani sonuçta eğer karşındaki sana, senin ondan intikam almanı istetecek kadar kötü bir şey yaptıysa artık çıkarmalısın onu hayatından.Zaten hak etmiyordur ki seninle olmayı... bi yandan alen haklı ama bi de canımız acıdıysa aynı şeyleri ona da yaşatma isteği var ![]()
|
||
|
||
Dogru kullanıldıgı takdirde çok ölümcül bir silahtır. Bu silahı her an kullanabilirim
|
||
|
||
Doğru olup olmadığı kişiye göre değişir...Yani intikamı alacağınız kişiye göre ![]() Ama kesinlikle yanlış olduğunu düşünmüyorum ya değişir yani belli olmaz
|
||
|
||
| Şu sıralar çok doğru bir duygu gibi geliyor. İşin içinde "aşk" olunca alınca rahatlayacağımı düşünüyorum (: | ||
|
||
| Bence gayet doğru bşir duygu ama yerine göre bazen intikam alınmayı o kadar çok hakeden olaylar oluyor ki... | ||