|
||
| en önde atatürkçü yönüm vardır.bir olayı ilk önce o kimlikle yorumlarım sonra litaretürlerime uyuyorsa yargılarım çünkü birazda olsa muhafazakarım ve sonra sosyalist yapıma ve milliyetçi karekterime ters düşmezse benimserim ama yinede çogu şeyi hala teori olarak yaşarım.Degişim var çünkü insanın yapısında vücudumuzda hücrelerimiz bile 4 yılda degişime ugrarken düşüncelerinde önü açık olmalı | ||
|
||
| atatürkçülüğüm hep en öndedir.. | ||
|
||
| En başta Atatürkçüyüm.Ülkem için en iyisi bu olur.Komünizmle ilgileniyorum bu aralar.Sosyalizm de var araştırdığım alanlardan . | ||
|
||
| sosyalizm ATATÜRK çülük en başta gelen yönüm sorna milliyetçilik yönüm ağır basıyor... | ||
|
||
| Atatürkçülük,milliyetçilik en ağır basan bunlar sonra sosyalizm geliyor. | ||
|
||
| KEMALİZM-KOMÜNİZİM-ANARŞİZM | ||
|
||
| Atatürkçülüktür bizi özgür yapacak... | ||
|
||
| Kemalist/Atatürkcü - Sosyalist - Komünist | ||
|
||
Atatürkçülük-milliyetçi dememem lüzum yok zaten içinde barındırıyor- ![]() kominizm ve sosyalizm |
||
|
||
bugün felsefeci bana "benim gibi anarşistsin dedi" anarşi olmadan toplum toplum oluşununun değerini bulamaz. sosyal devlet anlayışına dayalı bir sistemin destekleyicisi olmalıyız diye düşünüyorum sosyalizm ve komünizm tabiki. |
||
|
||
| kemailst,sosyalist,feminist.. | ||
|
||
| Kemalist ,Komünist,Sosyalist.... | ||
|
||
| sosyalist ve komünistim ama anarşizm de bana çok yakın geliyor... feminizmin de biraz farklı yönlere çekildiğini düşünüyorum. tabii ki kadın-erkek eşit olmalı, ama eşit olmalı... feminizm deyince nedense insanların aklına erkek düşmanlığı geliyor... | ||
|
||
| atatürkçü | ||
|
||
Atatürkçüyüm ve gurur duyuyorum.
|
||