|
||
evet bu da benim düşüncem kimsenin de düşüncelerimi söylememi engelleme hakkı yok sanırım.saygılar.. zaten ortada sana ait engellenen bir düşünce yok malesef sen düşüncelerinle birilerini engelliyorsun benim de belirtmek istediğim bu |
||
|
||
| Aslında siyasi görüşümü sürekli dile getirmeyi sevmem.Yani, düşüncelerinin ne yönde olduğu sadece kişinin kendisini ilgilendirir.Bazı insanlar düşüncelerini reklam aracı olarak kullanıyorlar... Ben her şeyden önce kemalist olmak gerektiğini ondan sonra sosyalist olunabileceğini düşünüyorum! |
||
|
||
| Kemalist/Atatürçü aynı zamanda Sosyalist | ||
|
||
| ATAM İZİNDEYİM!! atatürkçü-komünist-...eşitlik diyorsak kadın erkek eşitliğini de savunmadan olmaz..kadınlar için çalışıyorum... |
||
|
||
hepizin siyasi görüşleri çok benziyor..belkide onun için mvö fanlarıyız.benim ki daha çok Atatürkçü...
|
||
|
||
| atatürkçü, sosyalist, komünist ve milliyetçi. ama tabi en başta atatürk gelir. | ||
|
||
atatürkçü, sosyalist, komünist ve milliyetçi. ama tabi en başta atatürk gelir. Milliyetçilik sosyalizm ve komünizm bir arada?O nasıl birşey gerçekten anlayan varsa anlatsın
|
||
|
||
| milliyetçi ,kemalist ,anarşist | ||
|
||
| kemalist-komunizm Atamızın görüş ve ilkeleri altında tamamen eşitlik ve özgürlük çerçevesinde tamamen laik bir hayat.(kahrolsun faşizm) |
||
|
||
milliyetçi ,kemalist ,anarşist bir insan milliyetçi/kemalistlikle beraber anarşist olamaz! ya milliyetçisindir ya da anarşist bir felsefeyi öğrendikten sonra ben buyum deyin gerçekten ama gerçekten komik duruma düşüyorsunuz. hayatınızın kalanında imitasyon bir anarşist olarak size güzel günler dilerim |
||
|
||
atatürkçü, sosyalist, komünist ve milliyetçi. ama tabi en başta atatürk gelir. Milliyetçilik sosyalizm ve komünizm bir arada?O nasıl birşey gerçekten anlayan varsa anlatsın ![]() Yapmayın arkadaşlar internetten görmeden,ordan burdan duymadan önce bir araştırını isterseniz.Milliyetçilik - sosyalizm ?? bu nedir allahaşkına.Biri bunun mantığını anlatsın. milliyetçi ,kemalist ,anarşist bir insan milliyetçi/kemalistlikle beraber anarşist olamaz! ya milliyetçisindir ya da anarşist bir felsefeyi öğrendikten sonra ben buyum deyin gerçekten ama gerçekten komik duruma düşüyorsunuz. hayatınızın kalanında imitasyon bir anarşist olarak size güzel günler dilerim Bence de.. Kemalizmle anarşistlik..Hadi bunu da geçtim milliyetçilik-anarşistlik ? Bu kavramlar nasıl yanyana durabiliyor mantıklı bi' açıklama yapılsa da öğrensek (!) |
||
|
||
| sosyalist | ||
|
||
atatürkçü, sosyalist, komünist ve milliyetçi. ama tabi en başta atatürk gelir. Milliyetçilik sosyalizm ve komünizm bir arada?O nasıl birşey gerçekten anlayan varsa anlatsın ![]() Yapmayın arkadaşlar internetten görmeden,ordan burdan duymadan önce bir araştırını isterseniz.Milliyetçilik - sosyalizm ?? bu nedir allahaşkına.Biri bunun mantığını anlatsın. haklısınız.. milliyetçilik ve diğer kavramları "iyice" araştırdığımda ne kadar saçmaladığımı bende anladım. sağolun söylediğiniz için |
||
|
||
seçeneklerdekilerin hiçbiriyle uzaktan yakından alakam yok anlamlarını bile bilmiom
|
||
|
||
| ben aslında hiç birisi dedim çünkü ben milli görüşçü yüm. birde herkesin burada siyasi görüşüne kadar her şeyini paylaşması beni çok mutlu ediyor.bu ortamı koruyabilmiş olmak çok güzel bir başarı
|
||