|
||
| Kemalist | ||
|
||
| Komünist | ||
|
||
| hepimiz atatürkün cocuklarıyız o olmasaydı bırakın yasamayı su fana bile üye olamayacaktık (anlamıssınızdır atatürkcü sosyal demokrat)iste bunun icin mor ve ötesini de cok seviyorum | ||
|
||
| hiçbiri hepsi boş geliyor bana.. | ||
|
||
hiçbiri hepsi boş geliyor bana.. hiçbiri mi Atatürkçü olmak boş bir şey mi?
|
||
|
||
hiçbiri hepsi boş geliyor bana.. hiçbiri mi Atatürkçü olmak boş bir şey mi? |
||
|
||
| KOMÜNİST ANARŞİST bi kadın olarak da ANARŞİST FEMİNİST | ||
|
||
| evet ATATÜRKÇÜLÜK boş !.. Eğlen çoŞşş!... | ||
|
||
| kemalist..! | ||
|
||
evet ATATÜRKÇÜLÜK boş !.. Eğlen çoŞşş!... ya aslında Atatürkte burda olsaydı eminimki anarşistleri takdir ederdi...asmazdı kesmezdi..çünkü Atatürkte hekkını savuna ve kendi tarihinde çığır açmak isteyn bir insandı onun yapptığıda bir nevi anarşistlikti...ben onları doğru orantılı görüyorum... |
||
|
||
| anarşi asla kötü bişey değil zaten. anarşi olmayan bir toplumun ilerlemesi ancak ütopya olarak kalır. günümüzden örnek vericek olursak dün yapılan iş bırakma eyleminde işçilerin muhafazakar kesimi devlete karşı gelmekten korkmaktadır. | ||
|
||
| anarşizmden konu açılmış o yüzden yazmak istedim.anarşizm asla kötü birşey değildir.herkes anarşizmi kaos yaratmak,karışıklık,düzensizlik olarak biliyor ama anarşizm asla düzen bozucu bir düşünce sistemi değildir. anarşistler otoriteler tarafından yukarıdan aşağıya dayatılan bir düzensizlik değil ,aşağıdan yukarıya doğru bir düzen isterler. |
||
|
||
| milliyetçi ve Atatürkçü | ||
|
||
| biz atatürkün torunlarıyız |
||
|
||
| KEMALİST |
||