|
||
anarşizmden konu açılmış o yüzden yazmak istedim.anarşizm asla kötü birşey değildir.herkes anarşizmi kaos yaratmak,karışıklık,düzensizlik olarak biliyor ama anarşizm asla düzen bozucu bir düşünce sistemi değildir. anarşistler otoriteler tarafından yukarıdan aşağıya dayatılan bir düzensizlik değil ,aşağıdan yukarıya doğru bir düzen isterler. kim öğretti bunları sana bakıyım
|
||
|
||
KEMALİST/Atatürkçü
|
||
|
||
| hicbiri diyen arkadaslar neden oyle bisey yapma geregi duydular. bi felsefeleri olmali | ||
|
||
| komünizm,komünizm,komünizm ve komünizm... | ||
|
||
| Siyasi görüs olarak: Atatürkcü & Milliyetci hayat felsefesi acisindan: Dinci & Islamci |
||
|
||
Kesinlikle ve kesinlikle KEMALİST / ATATÜRKÇÜ
|
||
|
||
anarşizmden konu açılmış o yüzden yazmak istedim.anarşizm asla kötü birşey değildir.herkes anarşizmi kaos yaratmak,karışıklık,düzensizlik olarak biliyor ama anarşizm asla düzen bozucu bir düşünce sistemi değildir. anarşistler otoriteler tarafından yukarıdan aşağıya dayatılan bir düzensizlik değil ,aşağıdan yukarıya doğru bir düzen isterler. kim öğretti bunları sana bakıyım ![]() neden,ilginizi mi çekti? |
||
|
||
| kemalizm,aşırı olmamak koşuluyla milliyetçilik.... | ||
|
||
anarşizmden konu açılmış o yüzden yazmak istedim.anarşizm asla kötü birşey değildir.herkes anarşizmi kaos yaratmak,karışıklık,düzensizlik olarak biliyor ama anarşizm asla düzen bozucu bir düşünce sistemi değildir. anarşistler otoriteler tarafından yukarıdan aşağıya dayatılan bir düzensizlik değil ,aşağıdan yukarıya doğru bir düzen isterler. evet aynen öyle. sadece terimlerimiz biraz karışık kafamızdaki. örneğin komünist denildiğinde herkesin aklına "nee? komünist mii? kaç kaç kaç kaç!" cümleleri gelir. oysa bu sadece kavram kargaşasıdır. herkes biraz araştırsa, öğrenmeye çalışsa birşeyleri... örneğin ben de sosyalizmi tercih ettim.sosyalizm, kapitalizm den komünizme geçiş aşaması sayılıyor. ikisinden de izler var ama ikisine de ait değil. ve tabi hiçbirimizin kemalist liği tartışılamaz...
|
||
|
||
| milliyetçi ve muhafazakar | ||
|
||
bence her siyasi görüşü aile şekillendirir ve ben babamdan böyle gördüm yani tam bir KOMÜNİSTİM
|
||
|
||
| ATATURKÇULUK | ||
|
||
| bende de atatürkçülük her zaman başta gelir | ||
|
||
| nası olurda bir azınlıkta bu kadar çogunlukken çoğunlukta azınlıktan bile az oluyoruz? galiba bazı yoldaşlar(!) yeterince samimi degil. siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? | ||
|
||
nası olurda bir azınlıkta bu kadar çogunlukken çoğunlukta azınlıktan bile az oluyoruz? galiba bazı yoldaşlar(!) yeterince samimi degil. siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Kesinlikle katılıyorum.Şekilde var olup,aktifliğe gelince 'ama'larla başka yönlere gidenler var ne yazık ki aramızda.Ve yolları çok farklı olanlar ama dillerine pelesenk ettikleri kelimelerle,kulaktan dolma bilgileriyle!,temelini anlayamadıkları,ezberledikleri başkalarının cümleleriyle o yolda gittiklerini sananlar.Başkalarının bizi bitirmeye çalışması yetmedi bir de biz bitiriyoruz kendimizi. |
||