|
||
bu şarkıyı göremedimde konuyu açıyım dedim ![]() gül kendine (2001) bazen bazen eski sözcüklere bakmaz mısın nasıl küçük nasıl zararsızlar oysa orda ne yalanlar ihanetler gizli korkma, bir daha gelmem üstüne çünkü ben kayboldum, geri dönmem imkansız hem uzak hem hoyrat senin ülken çünkü ben kayboldum, geri dönmem imkansız yine de mutluyum bazen eski defterleri açmaz mısın onlar masum duran o saklı sayfalar pistir ve temizdir sadece laf vardır orda bir daha gelmem üstüne herşeyi, herşeyi bıraktım artık çok mutluyum |
||
|
||
sözleri çok etkilyeci bu şarkının ya ![]() bazen eski sözcüklere bakmaz mısın nasıl küçük nasıl zararsızlar oysa özellikle bu kısım.. |
||
|
||
sonlara doğru müzik hızlanır ve.. "herşeyi herşeyi bıraktım artık çok mutluyum" tekrarlanır ki en sevdiğim bölümüdür şarkının
|
||
|
||
inanılmaz güzel bir şarkı mükemmel ''hoyrat ''sözcüğü de fazla kullanılmayan küçük masum zararsız bir sözcük .gitarda çok sağlam bu şarkıda herşeyi bıraktım artık çok mutluyum kısmı en sevdiğim bölüm
|
||
|
||
sonlara doğru müzik hızlanır ve.. "herşeyi herşeyi bıraktım artık çok mutluyum" tekrarlanır ki en sevdiğim bölümüdür şarkının ![]() orasi benimde cok hosuma gidiyor, resmen icimi mutluluk sariyor
|
||
|
||
sonlara doğru müzik hızlanır ve.. "herşeyi herşeyi bıraktım artık çok mutluyum" tekrarlanır ki en sevdiğim bölümüdür şarkının ![]() orasi benimde cok hosuma gidiyor, resmen icimi mutluluk sariyor ![]()
|
||
|
||
a bu şarkı yokmuş gerçekten çok iyi saptama tebrikler ..bence de çok gü<el bir şarkı yalnız dış dünyadan çok uzaklaştırıyor
|
||
|
||
| bu şarkı yaz single ında neden var acaba? | ||
|
||
Bende severim bu şarkıyı , abi sen nasıl buldun bu şarkının eksik olduğunu hayret valla.
|
||
|
||
....çünkü ben kayboLdum geri dönmem imkansız...YİNE DE MUTLUYUM...süper ya
|
||
|
||
sonlara doğru müzik hızlanır ve.. "herşeyi herşeyi bıraktım artık çok mutluyum" tekrarlanır ki en sevdiğim bölümüdür şarkının işte bu başka ne denirki...
![]() |
||
|
||
herşeyi,herşeyi bıraktım artık çok mutluyum ...süper yaa
|
||
|
||
| herşeyi, herşeyi bıraktım artık çok mutluyum en sefdiim bölüm..
|
||
|
||
| her kelimesi her satırı mükemmel sona doğru içimi bir neşe kaplıyor bu albümde en sevdiğim şarkılardan. | ||
|
||
| herşeyiii bıraktım artık çoook mutluyum ... | ||