|
||
| ---BEYNİNİZİN HANGİ TARAFI DAHA ÇOK GELİŞMİŞ--- 1-Okuldayken hangi dersleri daha çok severdiniz? :rolleyes: Türkçe, Resim, Sosyal vb. B) Fenle ilgili olanları 2-Hangi tip sporları yapmaktan hoşlanırsınız? :rolleyes: Tek başına yapılan sporları B) Takım sporlarını 3-Gördüğünüz rüyaları ne sıklıkta hatırlarsınız? :rolleyes: Çoğunlukla hatırlarım B) Ender olarak hatırlarım 4-Ellerinizi ve mimiklerinizi konuşurken ne kadar kullanırsınız? :rolleyes: Çok kullanırım B) Çok az kullanırım 5-İki elinizin parmaklarını birbirine geçirerek kapatın. Hangi elinizin baş parmağı üstte kalıyor? :rolleyes: Sağ B) Sol 6-Şu an saatin kaç olduğunu tahmin edin, şimdi saate bakın, yanılma payınız ne kadar? :rolleyes: On dakikadan fazla B) On dakikadan az 7-Aşağıdakilerden hangisini daha kolay hatırlarsınız? :rolleyes: İnsanların yüzlerini B) İnsanların isimlerini 8-İki gözünü açık tutarak elinizde ki kalemi, bir cam kenarı veya kapı kenarı ile hizalayın. Önce sol gözünüzü, sonra sağ gözünüzü kapatın. Hangi gözünüzü kapatınca kalem daha az oynuyor? :rolleyes: Sol gözümü kapatınca B) Sağ gözümü kapatınca ************************************************** ********* ---" :rolleyes: " sayısı fazla ise, SAĞ beyniniz daha gelişmiştir... ---" B) " sayısı fazla ise, SOL beyniniz daha gelişmiştir... ************************************************** ********* ***Ben SAĞ beyinli biriyim, çünkü... -hayal ederim -duyduklarımı unutmam -hissederim -koku alma tad alma benim için çok önemlidir -sezgilerimi kullanırım -iç güdülerim kuvvetlidir -yeni şeyler üretirim -subjektifim -boyutları iyi algılarım -ritim duygum gelimiştir -bir bütün olarak görürüm -duygularımla hareket ederim... ************************************************** ****** ***Ben SOL beyinli biriyim, çünkü..... -mantık yürütürüm -lineer düşünürüm -sınıflandırır-isimlendirir -dizer listeler yaparım -analiz ederim -yapı incelerim -matematiksel işlemler yaparım -bilinçli hareket ederim -dili doğru kullanırım -detayları görürüm -inceler ve odaklanırım -bütünü değil parçayı görürüm -sistemli ve disiplinli çalışırım -objektif davranırım... |
||
|
||
ben sağ beyinli biriyim
|
||
|
||
ben sol beyinliyim.. ![]() bi ara baktım.. B ve rolleyesler eşit , sorunun birini atlamışım meğer
|
||
|
||
| benim kontakt da sağdan | ||
|
||
| sağ tarafım ağır basıyor.. | ||
|
||
''SAĞ''
|
||
|
||
| :Dben biliyorudm zaten facebookdada var bundan SOL daha fazla ama sagda çalışır durumda :DDD | ||
|
||
sol beyinliyim
|
||
|
||
| harbi solum, hepsi b, biri hariç insanların yüzlerini de isimlerini de hatırlayamıyorum. | ||
|
||
sağ beyinliyim ve bundan da gurur duyuyorum
|
||
|
||
| sağ beyinliğim... tşk. ederim daha önce sayısalcı değil eşit ağırlıkçıyım derdim...şimdi beynimin sağ tarafı çalışıyor diyeceğim... | ||
|
||
sol beyinliyim bende ![]() böyle bir test yine yapmistim ve yine sol cikmisti
|
||
|
||
| ***Ben SAĞ beyinli biriyim, çünkü... -hayal ederim -duyduklarımı unutmam -hissederim -koku alma tad alma benim için çok önemlidir -sezgilerimi kullanırım -iç güdülerim kuvvetlidir -yeni şeyler üretirim -subjektifim -boyutları iyi algılarım -ritim duygum gelimiştir -bir bütün olarak görürüm -duygularımla hareket ederim... sağ beyinliyim ve mutluyum. |
||
|
||
| ***Ben SAĞ beyinli biriyim, çünkü... -hayal ederim -duyduklarımı unutmam -hissederim -koku alma tad alma benim için çok önemlidir -sezgilerimi kullanırım -iç güdülerim kuvvetlidir -yeni şeyler üretirim -subjektifim -boyutları iyi algılarım -ritim duygum gelimiştir -bir bütün olarak görürüm -duygularımla hareket ederim... aynen böyle (: |
||
|
||
| gördüğüm en iyi testti çok eğlendim. bir de bilgi ben de öyle oluyor siz de deneyip yazarsanız merakımı giderebilirim; sağ lop tarafına avcumuzu koyunca okuduğumuz yazıya ilgilendiğimiz konuya dikkatimizi daha çok verip daha iyi anlayabiliyoruz? düşünme pozisyonundan_ not.ben sağ beyinliyim |
||