|
||
bende sağ beyinliyim..!!
|
||
|
||
| ***Ben SOL beyinli biriyim, çünkü..... -mantık yürütürüm -lineer düşünürüm -sınıflandırır-isimlendirir -dizer listeler yaparım -analiz ederim -yapı incelerim -matematiksel işlemler yaparım -bilinçli hareket ederim -dili doğru kullanırım -detayları görürüm -inceler ve odaklanırım -bütünü değil parçayı görürüm -sistemli ve disiplinli çalışırım -objektif davranırım... bunların hepsi bende var ![]() |
||
|
||
sağ beynim çok çok daha fazla çalışıyormuş vay be öğrenmiş olduk bunu da
|
||
|
||
sol'mus benim
|
||
|
||
| ***Ben SAĞ beyinli biriyim, çünkü... -hayal ederim -duyduklarımı unutmam -hissederim -koku alma tad alma benim için çok önemlidir -sezgilerimi kullanırım -iç güdülerim kuvvetlidir -yeni şeyler üretirim -subjektifim -boyutları iyi algılarım -ritim duygum gelimiştir -bir bütün olarak görürüm -duygularımla hareket ederim... birkaç cevap hariç hepsi A'dı. ben zaten biliyordum
|
||
|
||
| bende sağ beyinliyim ;Dbirçok durumla karşılaşıyorum | ||
|
||
sağ beyinliyim
|
||
|
||
sağ beyinliymişim bende
|
||
|
||
anaaa eşit çıktı ![]() mongol muyum neyim ![]() ne iştir bu ya alla alla banane yanlış bu test
|
||
|
||
ben sol beyinliyim
|
||
|
||
sol beyinli biriyim .......................
|
||
|
||
anaaa eşit çıktı yok bazen ikiside esit çikiyor.yanliz degilsin ben de varim ![]() mongol muyum neyim ![]() ne iştir bu ya alla alla banane yanlış bu test ![]()
|
||
|
||
Bende 'sağ' beyinli biriyim ve mutluyumm ![]() Paylaşımın için saol, çok hoşmuş
|
||
|
||
teste göre ben orta beyinliyim biraz sağdan biraz soldan gelişmişim ![]() |
||
|
||
sol tarafımı kullanıyormuşum .. çok doğru..
|
||