|
||
| sol tarafımda ilerleme var ama ben matematiği değil tarihi severim tamam fenide severim ama matematikten nefret ederim birde hayalciyim diyerleri doğru ama benim o zaman iki yanımda gelişmiş ama sol daha fazlagelişmiş ben yaaa her konuda ustayım liderim... test için mersi böyle bir testi arkadaşım bana söylemişti ama yapmamıştı ben sağ tarafımın geliştiğini düşünüyodum... |
||
|
||
| Sol beynimi daha cok kullaniyorum. Test Sonucu: SOL BEYİN ÖZELLİKLERİ 1-Mantıklı hareket ederler 2-Problem çözme teknikleri gelişmiştir. 3-Şuurlu hareket ederler. 4-Nesnelerin detaylarını görürler. 5-Analiz etme özellikleri vardır. 6-Akademik faaliyet içerisinde bulunurlar. 7-Matematik işlemler öncelik sırayı alır. 8-Yabancı dil öğrenmeye daha yatkındırlar. 9-Kolay yönetilebilen insan tipidirler. 10-Beşeri münasebetleri oldukça gelişmiştir. aynen böyle
|
||
|
||
Sağ beyinliyim biliyordum kii
|
||
|
||
| sag beyınlıym | ||
|
||
bütün soruların cevapları sağı gösterdi...biliyodum zaten böyle olduğumu
|
||
|
||
sol beyinliyim
|
||
|
||
| ***Ben SOL beyinli biriyim, çünkü..... -mantık yürütürüm -lineer düşünürüm -sınıflandırır-isimlendirir -dizer listeler yaparım -analiz ederim -yapı incelerim -matematiksel işlemler yaparım -bilinçli hareket ederim -dili doğru kullanırım -detayları görürüm -inceler ve odaklanırım -bütünü değil parçayı görürüm -sistemli ve disiplinli çalışırım -objektif davranırım... |
||
|
||
Ben de sol beyinliymişim.Ama çoğu uyuyor bana harbiden de...
|
||
|
||
sağ beyinliyim
|
||
|
||
| sağ beyinliyim.. Hepsi doğru nerdeyse ama objektifimdir ben yaa herhalde..
|
||
|
||
demek benim sol taraf iptal
|
||
|
||
ben sağ beyinliyim...
|
||