|
||
Tarih:08 Mart 2008 Cmt. Yer:Uludağ Salonu Saat:12:00-13:00 Panel: “Irak Savaşı'nın 5. Yılı” Konuşmacılar: Kerem Kabadayı, Aydın Cıngı Düzenleyen: SODEV ve Küresel Barış ve Adalet Koalisyonu (Küresel BAK) Bi aksilik çıkmazsa ben orada olucam.Forumdan başka kimleri görücez orada? |
||
|
||
| UYKUMDAN UYANMAMA NEDEN OLMUŞTU BU KÖTÜ OLAY PİS EMPERYALİSTLERİN GERÇEKTEN PİS OLDUĞUNU KOKTUĞUNU ANLADIM ŞAVAŞA ŞİDDETE KARŞI OLARAK ORADAYIM LÜTFEN KATILIN BİZ HARUN BEYİN DEDİĞİ BOŞ KESİM OLMAYALIM | ||
|
||
| bunu duyduğum iyi oldu.cumartesi günü orda olucam. | ||
|
||
yaa ablam gidecek orayaa bu haksızlıkk
|
||
|
||
çok güzel ya.kitap fuarı ve kerem abi.gidenlere iyi vakitler.
|
||
|
||
neeeeeeeeee........!!!!!!!!!!!!! kerem kabadayı mı ![]() inanmıyorum biri beni cırmıklasın tokat atsın dövsün başımdan aşağı su döksün...oraya gitmezsem geberirim ben yaaaa ![]() gelebilmek icin elimden geleni yapıcam gerekirse dershaneden kaçıcam ![]() |
||
|
||
neeeeeeeeee........!!!!!!!!!!!!! kerem kabadayı mı ![]() inanmıyorum biri beni cırmıklasın tokat atsın dövsün başımdan aşağı su döksün...oraya gitmezsem geberirim ben yaaaa ![]() gelebilmek icin elimden geleni yapıcam gerekirse dershaneden kaçıcam ![]() merve ben seni seve seve tokatlarim, döverim, cirmiklarim,.. ![]() bu sansi kacirmayin derim bursalilar..
|
||
|
||
izin aldım geliyorum...yupiiiiiiiii ![]() yalnız biri mekanın adresini versin bana burada sorun çıkıyor babam adresi nerde bursada ama nerde bakalım diye tutturdu ![]() bu konuda burak sana güveniyorum.. ![]() geçmez bu hafta ya.. ![]() |
||
|
||
| evet ya biri açıkça adresi yazsın lütfen.Bir aksilik çıkmazsa ben de gelmeyi planlıyorum | ||
|
||
| kitap fuarı buttim'de yapılıyor. | ||
|
||
| teşekkürler burak öğrenmiştim gerçi unutmuşum ben elimdeki kitap fuarı biletlerine baktım yerini öğrendim ama yine de sağol.. cumartesi orda görüşmek üzere bursalı arkadaşlar.. ![]() ben kesin geliyorum.. ![]() hatta dershaneyi ekip geliyorum.. ![]() pekte umurumda değil açıkçası bu dönem kötü değil halim baştan sıkı tuttum işi ohh..dershane 1.liğinin keyfini çıkarıyorum..
|
||
|
||
gidenler toplaşıp gidin, hem bir forum buluşması gibi olur hemde kaynaşırsınız ![]() birde gidenler ayrıntılı bir şekilde anlatazsa kötü olur =))) |
||
|
||
gidenler toplaşıp gidin, hem bir forum buluşması gibi olur hemde kaynaşırsınız biz zaten yeterince kaynamış olarak gelicez..forumdan iki arkadaşım daha geliyor..en yakın dostlarım ikiside mvö çok sever üyeler buraya..gece gündüz netten çıkmazlar ama buraya girmiyorlar.. ![]() birde gidenler ayrıntılı bir şekilde anlatazsa kötü olur =))) ![]() merak etme hazalcığım..bütün ayrıntılarıyla anlatırım ben.. ![]() burak orda bi yerde buluşalım cidden?? neresi olabilir??biz saat 9 da burdan otobüse bineceğiz..10da batı garajında oluruz. |
||
|
||
| dershaneye geç gidicem ben de. buluşma olarak düşünmüyorum çünkü yapılan etkinlik mor ve ötesi adı altında değil. tabiki yine de oturup konuşabiliriz ki zaten fazla vaktim de yok. 11 gibi gelirim 12ye kadar kuzenlerin nokta organizasyon standında olucam oraya gelin beni bulursunuz
|
||
|
||
| arkadaşlar anlatmak isterdim ama daha yeni eve geldim ve feci derece bitkinim..yarın resim,video,ve yaşadıklarımızı ileticem sizlere.. | ||