|
||
ben de çok yorgunum . pazartesi günü resimleri de ekliycem anlatırım o zaman. çok eğlenceli geçtiğini söyleyebilirim bekliyecegim burak ve merve..
|
||
|
||
Duyduk duymadik demeyin..!! ![]() Merve suanda dün yasananlari anlatmak ve resimleri bizlerle paylasmak icin bir mesaj yaziyor..
|
||
|
||
Duyduk duymadik demeyin..!! harika bende bunu bekliyodum.
![]() Merve suanda dün yasananlari anlatmak ve resimleri bizlerle paylasmak icin bir mesaj yaziyor.. |
||
|
||
Öncelikle merhaba arkadaşlar.. ![]() Nerden başlasam bilmiyorum inanın..Müthiş birgündü..Panel ve sonrasıyla.. Panele tam vaktinde yetiştik..Biz salona girdik arkamızdan Kerem abi ve Aydın abi geldiler..Birde raşit Nerden çıktı Raşit diyeceksiniz..Kendisi Küresel bak'ın Bursa temsilcilerinden..Bu organizasyonu düzenleyen abilerimizden.. Neyse işte ben salona girerken kerem diye bir ses duydum ve Açe'ye biri Kerem dedi yaa dedim..Açe'de canım zaten Kerem arkada dedi bir döndüm kii anam Kerem abi arkamızda geliyor bayılacaktım neredeyse En öne oturdum direk..Ve yerimde duramadım ya..Oraya döndüm buraya döndüm.. Neyse konuşma başladı Raşit abi kendini tanıttı..sonra sözü Aydın abiye verdi..Şu kadarını diyeyim Aydın abi ne konuştu ne dedi hiçbir fikrim yok.. Oraları burak anlatsın ben çünkü Kerem abiyi izledim sürekli Hastaydı sanırsam Kerem abi sürekli köh köh öksürdü Kıyamam ben abime yaa.. Sonra söz Kerem Kabadayı'ya geldi kendisini tanıttı önce daha sonra geliş amacından falan bahsetti.. Ve konuşmasından aklımda kalan en belirgin şey ise Amerikan düşmanlığının tanımını yapmak gerek demesiydi..Amerikaya neden düşman oldugunuzu belirlemek önemlidir dedi..Ve çokta güzek söyledi söylediğinde o kadar haklıydı ki...Katılmamak elde değildi ![]() Fazla uzatmadı lafı kerem abi zaten diyeceğini dedi ve bitirdi..Ve çokta güzel konuştu Kerem abi Aydın abiyi az dinlesemde dinlerken sıkıldım açıkcası ama Kerem abiyi dinlerken ne bileyim garip birşey vardı sanki sürekli gözlerinin içine baktıkça dinleyesim geldi...Ve cümlerleri öyle birleştiriyor ki hayran kalıyorsunuz..Müthiş bir zekası var..Hani powerturk gecesi yaptığı konuşmayı önceden hazırladı diyenler varya onların dinlemesini ve ağızlarının payını almasını çok isterdim... ![]() Konuşması bittikten sonra 10 dk vaktimiz kaldı sorusu olan varmı dedi Raşit abi(bakmayın abi dediğime bana gıcık oldu kesin çok tip bakıyordu ) kimseden soru çıkmadı..Zaten çok az kişi vardı salonun yarısı bile dolu değildii..Ve ben buna çok şaşırdım..Yolda giderken insanlara enayi gözüyle baktım çünkü diplerine Kerem Kabadayı geldi ve onlar kaçırdılar..ahaha Neyse daha sonra Aydın abi biRkaç bişey söyledi sonrada ee bizim yemek vaktimiz geldi dedi sonrada Raşit abiye dönüp sanırım rolünü çaldım dedi güldük falan öyle bitirdiler..Birde Aydın abinin konuşması bitince kimse alkışlamdı ama Kerem abinin konuşması bitince herkes alkışladı..Aydın abiye ayıp oldu Neyse sonra Aydın abi dışarı çıktı hemen Kerem abi çantasını topluyordu Burak ve ben yanına gittik merhaba dedi Burak tokalaştı biz Mor ve Ötesi Fan sitesi olarak geldik dedi döndü baktı bize işte gerçi dönmese bile görürdü beni dibindeydim ben hemen merhaba Kerem abi dedim tokalaştık (elimi yıkamıcam ) sonra iyiyim teşekkürler siz nasılsınız dedi iyiyiz falan dedik..Sonra Burak eskiden küresel bak adına burda hiçbirşey olmuyordu nerdeyse son dönemlerde gerçekten iyi şeyler oluyor falan dedi Kerem abide evet dedi sonra Bursa zaten arka planda kalıyor sanırım dedi..Bende evet konserde olmuyor dedim Hemen araya sokuşturdum Kerem abide evet en son 1 buçuk yıl önce falan gelmiştik dedi..Evet yeniden gelin falan dedik..Sonra küresel bakın Bursa temsilcileri olan ve bu paneli ayarlayan abilerimiz geldiler Onlarlada tanıştık..Bize hangi okulda okudugumuzu sordular..Bende Sedat Karan Anadolu Lisesi dedim..aa Kemalpaşadan geliyosunuz dedi evet dedik hadi ya dedi burdaki lise öğrencileri gelimiyorlar diplerinde oldugu halde dedi bende ee söz konusu Kerem Kabadayı olunca dedim kerem abi baktı güldü falan işte Sonra özgür abi haftaya istanbulda yürüyüş var dedi iletişim için mail adresi telefon bıraktıysanız haberdar ederiz dedi gelmek isterseniz otobüs gidecek falan dedi bize numarasını verdi.Bizde sınavlarımız başlıyor umudumuz yok falan dedik Kerem abi baktı yüzümüze tatlı bi' güldü Sora platformdan indik resim çekinmek için..Ben Kerem abinin yanına gittim tabi hemen Resmimizi Açe çekti aa olmadı bitane daha çekebilirmiyiz bu kötü çıktı dedi halbuki kötü değildi İki tane çekmek için yaptık Çok pisliğim yaa Neyse resim çekinirken bide benim makine nin hafızası dolmuş Tuğçenin makineyle çekene kadar biz Kerem abiyle sarılmış biR şekilde durduk öylee...Off... Sonra herkes resim çekindi sırayla ha birde resim çekinmeden önce Tuçe ya şu tabloyu arkaya alsaydık dedi duvarda çok hoş bi tablo vardı bende hee fon yapalım diyosun yani dedim Kerem abi bana baktı güldü..uff.. Sonra tabi veda vaktii Kerem abinin gitmesi gerek yemek yemeğe gitcek hemde Kesin iskender yemiştir ya Afiyet olsun abime Daha sonra kapının önüne çıktı Kerem abi bizde giderken iyi günler Kerem abi tekrar gelin dedik..İyi günler dedi gülümsedi..Öyle bi insan ki yüzünden gülümseme eksik olmuyor ya..Gözleri zaten ne renk hala çözemedim..Tv de gördüğümden resimdekilerden çok farklı ve muhteşem.. Ordan öyle çıktık işte daha sonra fuar alanında kitap sergilerini gezdik..Burak,ben,Ayşen,Tuçe.Bu kadardık işte..Sonrasında da beraber takıldık..Burak bi ara dershaneye gitti..Daha sonra buluştuk tekrar Koza Han da oturduk dilenci kazığı yedim ben Çocuk geldi dibimize gitmiyo bende gitsin diye mendil alim dedim 1 ytl dedi Neyse orda oturduk biraz kalktık daha sonra Zafer plazaya gittik oturduk orda da sohbet ettik baya.. Bizim banka maceramız var daha öncesinde tabi adam geldi bizi buldu ya.. Bankadan para çekmemiz gerek ve euro olarak ama çekemiyoruz..Tuçe uğraşıyor bizde ayşenle kenarda bekliyoruz..Adam geldi nerelisiniz dedi niye sordunuz dedim..Hiç öyle yani dedi manyak..Sonra Ayşen ne alaka neden soruyosunuz dedi..Adam yani siyasi bir çanta(benim çantamı gösteriyor),çantayı geçtim siyasi bir görünüş dedi(bu sefer beni gösterdi ) sonra Ayşene dönüp ve bu düz saçlar dedi...Hala çözemedim siyasetle düz saçın ilgisi ne?? Daha sonra bize nerelisiniz dedi tekrar herkese sorarmısınız dedik..Oda evet çünkü ben bu bankada çalışıyorum dedii.. Koptuk biz ya..Ayşen şu kadar diyeyim buralı değiliz dedi..İlçede oturuyoruz dedi..Hangi ilçe dedi(tabi artık adamı terslemiyoruz çünkü işimiz düştü para çekemiyoruz hala )Kemalpaşa dedik biz aaa bende oralıyım dedi..Hemşeride çıktık.. Sonra hangi bölüm okuyosunuz dedi sayılsal dedim aa lisemi bide dedi ne sandın dedim üniversiteli sanmıştım ben sizi dedi Çüş dedim o kadar büyük mü gösteriyorum ben Neyse sonra işimiz bitti dayip gidiyoduk ama parayı çekmemiz şart tuçenin abisi çekmeden gelirseniz öldürürüm dedi Geri döndük biz Adam taktı bize ama Geldi elimdeki çantadan dergiyi aldı...Okumaya başladı..Bişey sorabilirmiyim hangi partiye oy veriyorsunuz dedim..Tehlikenin boyutunu ölçmek mayetinde.. Bu dergiyi okurum ama devrimci değilim anarşistim dedi.. Deli ya.Zaten nerde deli var beni bulur..Burak seninde dediğin gibi bende bi uğursuzluk var abi ya Neyse sonra Burak geldi sohbet neşe eğlence falan..saat 6 dan 7 buçuğa kadar biz Fortis bank aradık.. Sonunda bulduk fortis bank ama içinde para yok bankamatiğin nasıl sinir oldum varyaa Komünistler banka soymaya geldi esrprisi süperdi ama Burak ya.. Neyse bankayı bulduk para çekemiyoruz zaten herkes yorgunluktan kendinden geçmiş halde..Zor adım atıyoruz biz Sonra biz metroya bindik terminale geri döndük biletlerimizi alıp eve geldik saat tam 10da evdeydim Muhteşem ötesi birgündü..İçimdeki tüm acılara rağmen ağız dolusu gülümsedim.. dostlarım yanımdaydı..bana hayat veren iki insan Ayşen ve Tuğçe... ve uzun zamandır tanıdıgım dostum burak.. ![]() Amma uzun yazmışım ya. ![]() Neyse aklıma gelenler bunlar şimdilik arkadaşlar..Burak'ta anlatır zaten..
|
||
|
||
merve süpermiş ya çok sevindim senin adına yanarım yanarımda bizim ilçeye gelen kerem abiyi nasıl kaçırdığıma yanarım aklıma geldi şimdi saat yedide söyleşi varmış benim on dakika önce haberim oldu neyse uzatmayayım sağol canım bizlerlede paylaştığın için
|
||
|
||
hehe merve çok iyi ya.resim kötü çıktı deyip tekrar çekildiniz.bu taktik iyi kullanayım bari.
|
||
|
||
ne güzel bir günmüş ya orada olmak vardı ![]() neyse teşekkürler paylaştığın için (: |
||
|
||
| Oooo Merve'm hayırlı olsun xD Yiğidin dırınım(yani yiğit değil bu yiğit )Ortam süpermiş.Kıskandım ![]() Darısı başıma
|
||
|
||
![]() o mikrofona uyuz oldum ya kerem abinin burnu yok gibi duruyodu burnunun önüne geliyodu tam.. ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
| merve yazın ve resimler için çok teşekkür ederim. | ||
|
||
| resimler süper sağol | ||
|
||
süper gecmis anlasilan cok sevindim ![]() fotograflar icin tesekkürler kerem abi her zamanki gibi yakisikli
|
||
|
||
Ha ha bu resimlerin hepsi bende coktandir var.. Catlayinda patlayin.. ![]() Merve ya ne güzel gün gecirmissin.. Hemde yigidinle.. Dirinim.. Of Deniz.. Bir biz kaldik ya..
|
||