mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Etkinlik ve Konser duyuruları

Konu: 08 Mart 2008 Bursa Kitap Fuarı - Kerem Kabadayı

Sayfa: 1 [ 2 ] 3 4

kaygusuz 09.03.2008 03:51:52
ben de çok yorgunum . pazartesi günü resimleri de ekliycem anlatırım o zaman. çok eğlenceli geçtiğini söyleyebilirim
bekliyecegim burak ve merve..

rumeysa 09.03.2008 12:54:21
Duyduk duymadik demeyin..!! Tongue
Merve suanda dün yasananlari anlatmak ve resimleri bizlerle paylasmak icin bir mesaj yaziyor.. Grin Grin

kaygusuz 09.03.2008 12:57:53
Duyduk duymadik demeyin..!! Tongue
Merve suanda dün yasananlari anlatmak ve resimleri bizlerle paylasmak icin bir mesaj yaziyor.. Grin Grin
harika bende bunu bekliyodum.

merve_mor 09.03.2008 13:59:51
Öncelikle merhaba arkadaşlar.. Smiley

Nerden başlasam bilmiyorum inanın..Müthiş birgündü..Panel ve sonrasıyla..
Panele tam vaktinde yetiştik..Biz salona girdik arkamızdan Kerem abi ve Aydın abi geldiler..Birde raşit Grin Nerden çıktı Raşit diyeceksiniz..Kendisi Küresel bak'ın Bursa temsilcilerinden..Bu organizasyonu düzenleyen abilerimizden.. Kiss Neyse işte ben salona girerken kerem diye bir ses duydum ve Açe'ye biri Kerem dedi yaa dedim..Açe'de canım zaten Kerem arkada dedi bir döndüm kii anam Kerem abi arkamızda geliyor bayılacaktım neredeyse Grin En öne oturdum direk..Ve yerimde duramadım ya..Oraya döndüm buraya döndüm.. Grin Neyse konuşma başladı Raşit abi kendini tanıttı..sonra sözü Aydın abiye verdi..Şu kadarını diyeyim Aydın abi ne konuştu ne dedi hiçbir fikrim yok.. Grin Oraları burak anlatsın ben çünkü Kerem  abiyi izledim sürekli Grin Hastaydı sanırsam Kerem abi sürekli köh köh öksürdü Sad Cry Kıyamam ben abime yaa..  Kiss Sonra söz Kerem Kabadayı'ya geldi kendisini tanıttı önce daha sonra geliş amacından falan bahsetti.. Grin Ve konuşmasından aklımda kalan en belirgin şey ise Amerikan düşmanlığının tanımını yapmak gerek demesiydi..Amerikaya neden düşman oldugunuzu belirlemek önemlidir dedi..Ve çokta güzek söyledi söylediğinde o kadar haklıydı ki...Katılmamak elde değildi Smiley

Fazla uzatmadı lafı kerem abi zaten diyeceğini dedi ve bitirdi..Ve çokta güzel konuştu Kerem abi Aydın abiyi az dinlesemde dinlerken sıkıldım açıkcası ama Kerem abiyi dinlerken ne bileyim garip birşey vardı sanki sürekli gözlerinin içine baktıkça dinleyesim geldi...Ve cümlerleri öyle birleştiriyor ki hayran kalıyorsunuz..Müthiş bir zekası var..Hani powerturk gecesi yaptığı konuşmayı önceden hazırladı diyenler varya onların dinlemesini ve ağızlarının payını almasını çok isterdim... Smiley

Konuşması bittikten sonra 10 dk vaktimiz kaldı sorusu olan varmı dedi Raşit abi(bakmayın abi dediğime bana gıcık oldu kesin çok tip bakıyordu  Angry Grin) kimseden soru çıkmadı..Zaten çok az kişi vardı salonun yarısı bile dolu değildii..Ve ben buna çok şaşırdım..Yolda giderken insanlara enayi gözüyle baktım çünkü diplerine Kerem Kabadayı geldi ve onlar kaçırdılar..ahaha Grin Grin Neyse  daha sonra Aydın abi biRkaç bişey söyledi sonrada ee bizim yemek vaktimiz geldi dedi sonrada Raşit abiye dönüp sanırım rolünü çaldım dedi güldük falan öyle bitirdiler..Birde Aydın abinin konuşması bitince kimse alkışlamdı ama Kerem abinin konuşması bitince herkes alkışladı..Aydın abiye ayıp oldu Undecided

Neyse sonra Aydın abi dışarı çıktı hemen Kerem abi çantasını  topluyordu Burak ve ben yanına gittik merhaba dedi Burak tokalaştı biz Mor ve Ötesi Fan sitesi olarak geldik dedi döndü baktı bize işte gerçi dönmese bile görürdü beni dibindeydim ben hemen merhaba Kerem abi dedim tokalaştık (elimi yıkamıcam Grin) sonra iyiyim teşekkürler siz nasılsınız dedi iyiyiz falan dedik..Sonra Burak eskiden küresel bak adına burda hiçbirşey olmuyordu nerdeyse son dönemlerde gerçekten iyi şeyler oluyor falan dedi Kerem abide evet dedi sonra Bursa zaten arka planda kalıyor sanırım dedi..Bende evet konserde olmuyor dedim  Angry Grin Hemen araya sokuşturdum Kerem abide evet en son 1 buçuk yıl önce falan gelmiştik dedi..Evet yeniden gelin falan dedik..Sonra küresel bakın Bursa temsilcileri olan ve bu paneli ayarlayan abilerimiz geldiler Kiss Onlarlada tanıştık..Bize hangi okulda okudugumuzu sordular..Bende Sedat Karan Anadolu Lisesi dedim..aa Kemalpaşadan geliyosunuz dedi evet dedik hadi ya dedi burdaki lise öğrencileri gelimiyorlar diplerinde oldugu halde dedi bende ee söz konusu Kerem Kabadayı olunca dedim kerem abi baktı güldü falan işte  Grin Sonra özgür abi haftaya istanbulda yürüyüş var dedi iletişim için mail adresi telefon bıraktıysanız haberdar ederiz dedi gelmek isterseniz otobüs gidecek falan dedi bize numarasını verdi.Bizde sınavlarımız başlıyor umudumuz yok falan dedik Kerem abi baktı yüzümüze tatlı bi' güldü  Smiley Sora platformdan indik resim çekinmek için..Ben Kerem abinin yanına gittim tabi hemen  Grin Resmimizi Açe çekti  aa olmadı bitane daha çekebilirmiyiz bu kötü çıktı dedi halbuki kötü değildi  Grin Grin İki tane çekmek için yaptık Grin Grin Çok pisliğim yaa Grin Grin Neyse resim çekinirken bide benim makine nin hafızası dolmuş Tuğçenin makineyle çekene kadar biz Kerem abiyle sarılmış biR şekilde durduk öylee...Off... Grin Grin Grin Sonra herkes resim çekindi sırayla ha birde resim çekinmeden önce Tuçe ya şu tabloyu arkaya alsaydık dedi duvarda çok hoş bi tablo vardı bende hee fon yapalım diyosun yani dedim Kerem abi bana baktı güldü..uff.. Grin Sonra tabi veda vaktii Sad Kerem abinin gitmesi gerek yemek yemeğe gitcek hemde Grin Kesin iskender yemiştir ya Grin Afiyet olsun abime Kiss Daha sonra kapının önüne çıktı Kerem abi bizde giderken iyi günler Kerem abi tekrar gelin dedik..İyi günler dedi  gülümsedi..Öyle bi insan ki yüzünden gülümseme eksik olmuyor ya..Gözleri zaten ne renk hala çözemedim..Tv de gördüğümden resimdekilerden çok farklı ve muhteşem.. Smiley Ordan öyle çıktık işte daha sonra fuar alanında kitap sergilerini gezdik..Burak,ben,Ayşen,Tuçe.Bu kadardık işte..Sonrasında da beraber takıldık..Burak bi ara dershaneye gitti..Daha sonra buluştuk tekrar Koza Han da oturduk dilenci kazığı yedim ben Angry Çocuk geldi dibimize gitmiyo bende gitsin diye mendil alim dedim 1 ytl dedi Angry  Grin Neyse orda oturduk biraz kalktık daha sonra Zafer plazaya gittik oturduk orda da sohbet ettik baya.. Smiley Bizim banka maceramız var daha öncesinde tabi adam geldi bizi buldu ya.. Angry Bankadan para çekmemiz gerek ve euro olarak ama çekemiyoruz..Tuçe uğraşıyor bizde ayşenle kenarda bekliyoruz..Adam geldi nerelisiniz dedi niye sordunuz dedim..Hiç öyle yani dedi manyak..Sonra Ayşen ne alaka neden soruyosunuz dedi..Adam yani siyasi bir çanta(benim çantamı gösteriyor),çantayı geçtim siyasi bir görünüş dedi(bu sefer beni gösterdi  Angry) sonra Ayşene dönüp ve bu düz saçlar dedi...Hala çözemedim siyasetle düz saçın ilgisi ne?? Huh Daha sonra bize nerelisiniz dedi tekrar herkese sorarmısınız dedik..Oda evet çünkü ben bu bankada çalışıyorum dedii.. Grin Grin Grin Koptuk biz ya..Ayşen şu kadar diyeyim buralı değiliz dedi..İlçede oturuyoruz dedi..Hangi ilçe dedi(tabi  artık adamı terslemiyoruz çünkü işimiz düştü para çekemiyoruz hala Angry Grin)Kemalpaşa dedik biz aaa bende oralıyım dedi..Hemşeride çıktık.. Angry Sonra hangi bölüm okuyosunuz dedi sayılsal dedim aa lisemi bide dedi ne sandın dedim üniversiteli sanmıştım ben sizi dedi Angry Çüş dedim o kadar büyük mü gösteriyorum ben Embarrassed Neyse sonra işimiz bitti dayip gidiyoduk ama parayı çekmemiz şart tuçenin abisi çekmeden gelirseniz öldürürüm dedi Grin Geri döndük biz Grin Adam taktı bize ama  Angry Geldi elimdeki çantadan dergiyi aldı...Okumaya başladı..Bişey sorabilirmiyim hangi partiye oy veriyorsunuz dedim..Tehlikenin boyutunu ölçmek mayetinde.. Grin Bu dergiyi okurum ama devrimci değilim anarşistim dedi.. Grin Deli ya.Zaten nerde deli var beni bulur..Burak seninde dediğin gibi bende bi uğursuzluk var abi ya Grin Neyse sonra Burak geldi sohbet neşe eğlence falan..saat 6 dan 7 buçuğa kadar biz Fortis bank aradık.. Angry Sonunda bulduk fortis bank ama içinde para yok bankamatiğin nasıl sinir oldum varyaa Angry Komünistler banka soymaya geldi esrprisi süperdi ama Burak ya.. Grin Neyse bankayı bulduk para çekemiyoruz zaten herkes yorgunluktan kendinden geçmiş halde..Zor adım atıyoruz biz Grin Sonra biz metroya bindik terminale geri döndük biletlerimizi alıp eve geldik saat tam 10da evdeydim Shocked  Grin Muhteşem ötesi birgündü..İçimdeki tüm acılara rağmen ağız dolusu gülümsedim.. Smiley dostlarım yanımdaydı..bana hayat veren iki insan Ayşen ve Tuğçe... Kiss ve uzun zamandır tanıdıgım dostum burak.. Smiley Kiss

Amma uzun yazmışım ya. Grin

Neyse aklıma gelenler bunlar şimdilik arkadaşlar..Burak'ta anlatır zaten.. Smiley

rainbow 09.03.2008 14:35:56
merve Cheesy süpermiş ya çok sevindim senin adına Kiss yanarım yanarımda bizim ilçeye gelen kerem abiyi nasıl kaçırdığıma yanarım aklıma geldi şimdi Embarrassed saat yedide söyleşi varmış benim on dakika önce haberim oldu Angry neyse uzatmayayım Grin sağol canım bizlerlede paylaştığın için  Kiss

Birgül 09.03.2008 14:42:56
hehe merve çok iyi ya.resim kötü çıktı deyip tekrar çekildiniz.bu taktik iyi kullanayım bari.Cheesy

mvö_fann 09.03.2008 14:49:12
ne güzel bir günmüş ya Smiley orada olmak vardı Embarrassed
neyse teşekkürler paylaştığın için (:

merve_mor 09.03.2008 15:21:32

immortal_deniz 09.03.2008 15:24:01
Oooo Merve'm hayırlı olsun xD
Yiğidin dırınım(yani yiğit değil bu yiğit Cheesy)
Ortam süpermiş.Kıskandım Cheesy
Darısı başıma Cheesy

merve_mor 09.03.2008 15:28:16

o mikrofona uyuz oldum ya Angry kerem abinin burnu yok gibi duruyodu burnunun önüne geliyodu tam.. Angry

kaygusuz 09.03.2008 15:30:54
merve yazın ve resimler için çok teşekkür ederim.

egemen35 09.03.2008 15:33:21
resimler süper sağol

merve_mor 09.03.2008 15:36:04

aslında daha fazla resim çekebilirdim ama panelde çatçat flaş patlayınca çok kötü oluyor dikkatleri dağılsın istemedim..yanımızda oturan kız baya resim çekti küresel bak temsilcisiymiş..mail adresimi ve telefonumu bıraktım ona..ondan alacağım resimleri..arkadaşımda çekti biraz onnlarda elime geçsin eklerim arkadaşlar..teşekkür edenlere ricalarımı sunuyorum..benim için zevkti.. Smiley

Asi_GuzeL 09.03.2008 15:38:06
süper gecmis anlasilan cok sevindim Cheesy
fotograflar icin tesekkürler kerem abi her zamanki gibi yakisikli Cool

rumeysa 09.03.2008 15:51:04
Ha ha bu resimlerin hepsi bende coktandir var.. Catlayinda patlayin.. Cool Grin Tongue

Merve ya ne güzel gün gecirmissin..
Hemde yigidinle.. Dirinim..
Of Deniz.. Bir biz kaldik ya.. Grin

Sayfa: 1 [ 2 ] 3 4