|
||
ayy merve koptum okurken ya Kerem'e bakmaktan Aydın Abi'yi dinleyemedim falan allah seni demek boştu salonun yarısı neyse ya banka olayına bak ne komikmiş bu arada resimler güzel merve sağolasın..o mikrofona bende kıl oldum bu arada
|
||
|
||
Rumeysa'm ben ne yapayım,Antalya konseri olur yaş sınırını hallederim başka sorun olur gidemem.Adana,Mersin konserlerini unuttuk zaten ne kadar zaman oldu.Ben Bodrumdan sdöndükten bir buçuk hafta sonra orda konser verdiler.Ben ne yapayım ya.Yırtınıyorum burda Mersin'e geliiin diye ama olmuyor Yol filan gözümde değil yeter ki gelsinler,yaş olayını hallederim bir şekilde ahh ahh...Yiğidim dırınım xDMerve resimleri koyup koyup uyuz ettin beni Hasetimden ölüyorum
|
||
|
||
ayy merve koptum okurken ya öyle sinir oldum ki o mikrofona varya bi ara gidip fırlatacaktım yere artık ya Kerem'e bakmaktan Aydın Abi'yi dinleyemedim falan allah seni demek boştu salonun yarısı neyse ya banka olayına bak ne komikmiş bu arada resimler güzel merve sağolasın..o mikrofona bende kıl oldum bu arada ![]() sonradan zaten bi adam geldi onu ordan aldı götürdü ![]() iki tane de video var..size göstermicem diyomuşum onlarıda en kısa zamanda eklicem arkadaşlar.. ![]() deniz ve rumeysaa umarım sizde tanışırsınız..yiğidim dırınım..
|
||
|
||
Yahu Deniz biz kader ortagiyiz ya.. ![]() Bende "ertelenen denizli konseri'ne" ilk siradan bilet almistim.. Hersey tamamdi, heyecanla o cuma günü'nü bekliyordum ki, bir gün öncesinden aci haberi aldim.. ![]() Ah ah Merve bizi anlamaz tabi.. ![]() Cekmis cekmis resimleri, sarilmis Kerem'le,.. Oh oh..
|
||
|
||
Fotoğraf çektirdi konuştu ya mesajları bile değişti bu kızın.Yaaa işte para değil bir fotoğraf bile değiştiriyormuş insanı.Artistliğe bak yaa Görürsün sen hıh biz de yiğitlerle fotoğraf çekip msne koyacağız ![]() Ayrıca o mikrofona ben de uyuz oldum. |
||
|
||
Fotoğraf çektirdi konuştu ya mesajları bile değişti bu kızın.Yaaa işte para değil bir fotoğraf bile değiştiriyormuş insanı.Artistliğe bak yaa mesajlarımın neresi değişti yaa.. Görürsün sen hıh biz de yiğitlerle fotoğraf çekip msne koyacağız ![]() Ayrıca o mikrofona ben de uyuz oldum. allah allah ben koydum bile çatlayın patlayın..keremle resmimi.. ahah ![]() Cekmis cekmis resimleri, sarilmis Kerem'le,.. Oh oh.. sarılma olayını karıştırmayın..benim hain planımdı o..ilk resim kötü çıktı bahanesi ikinciyi bekleyene kadar kerem abi( ![]() )imle sarıldık durduk..ohh..
|
||
|
||
merve sonunda koydunmu fotoğrafları. şu fotoğrafların yarısını alamamıştım. sonunda burdan aldım sağol canım. bu arada ne kadar çok olay olmuş sen heyecandan hepsini anlatamamıştın.
|
||
|
||
| evett ben de anlatıyım bari bişiler. saat 11buçuk gibi falan ordaydım. öncesinde de sosyalistlerin düzenlediği bi konuşma vardı ona katıldım.herneyse küresel bak gelince bunları bi an önce indirdiler:) aydın bey ve kerem abi geldi. ben yine en öndeyim tabi:) fotoğraf makinemi aldım elime başladım çekmeye. aydın bey gerçekten çok güzel konuştu. amerika'nın bu aşamaya nasıl ve neler yaparak geldiğini kısaca anlattı. ölen insanlardan, saddam'dan ve bush'tan bahsetti. bi yarım saat konuştu. daha sonra kerem abi'ye sıra geldi. kerem abi de daha farklı olarak maerikan emperyalizmi üzerinde konuştu. konuşmak değil de nasıl konuşulması gerektiği hakkında özeleştiri yapılabileceğini anlattı. bunun asla amerikan düşmanlığı olmaması gerektiğini falan filan söyledi:) en sonunda konuşma bitti tabi. gittim yanına. baktım arkamda merveler var:) neyse o ara görüştük ben yine kerem'in yanına gittim. tokalaştık sohbet ettik falan. mor ve ötesiyle ilgili fazla bişey konuşmadık o arada. pazartesi günü sandığım mitinge gelemicem deyince kerem abi hyr yaaa cumartesi falan geleblrsin dedi:) hadi ya flan iyi o zmn tmm geliyorum dedim:) küresel bak bursa görevlisi abiyle görüştük tabi sonrasında bu nedenle. herneyse fotoğraf çekerken de mor ve ötesi hakkında konuştuk. yine her zamanki gibi sıcakkanlıydı kerem abi. günümüzü böyle bitirdik akşama da mervelerle buluştuk tekrar gezdik falan. merve'nin anlattığı banka muhabbeti beni bitirdi zaten. eve dönene kdr öldüm bittim. hatta bi ara bankamatik kapısı otomatik kilitliydi içinde kaldık:)) sonra da ayrıldık ztn. resimleri dediğim gibi pzartesi gnü ekliycem arkadaşlar. benimkiler daha net:)= |
||
|
||
| burak nihayet anlatım için sagol. | ||
|
||
| fotoğraflar ve yazılarınız için teşekkür ederim.. | ||
|
||
| of ya ben fuara daha önceden gittiğim için buna gidemedim bi de bayağı uzak bizim evden ![]() ama geçen sene de gelmişti Kerem abi (BAK düzenlediği)yine fuardan öğrenmiştim (gidebilmek için 1 hafta kuzenimde kalmıştım...) panel leman daydı tabii. ben de ona gitmiştim işte kıskanmıyorum ya! ![]() bu arada o gün uykusuz un da imza günü vardı (onları da çok severim) onu da kaçırmış oluyorum böylecegidenler uykusuz un yanına da gitseymiş bari of yaa |
||
|
||
o gün yoktu uykusuz..önceki haftaydı hatta uykusuz standına gittik..çizerler gecen hafta geldiler.. ![]() bizde kaçırdık ama üzülmüyorum bu hafta uykusuzda bunu saymayız bida gelicez yazmışlar..
|
||
|
||
resimler buyrun millet![]() ![]() ![]() ![]()
|
||
|
||
hehe bir ara atayım canım resimleri sana=)) güzel bir gündü kerem abiye merve size sarılsın dememek için kendimi zor tuttum=))banka olayları sayesinde artık bursadaki bankalar benden sorulur diyebiliyorum=)) bu arada hacım yav banka aramaktan dolayı ayacıklarını yordum yav verdiğim rahatsızlıkttan dolayı özür dilerim ![]() |
||
|
||
güzelmiş... orada olmak isterdim doğrusu
|
||