mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Etkinlik ve Konser duyuruları

Konu: 08 Mart 2008 Bursa Kitap Fuarı - Kerem Kabadayı

Sayfa: 1 2 [ 3 ] 4

deborah 09.03.2008 15:51:20
ayy merve koptum okurken ya Cheesy Kerem'e bakmaktan Aydın Abi'yi dinleyemedim falan allah seni  Cheesy demek boştu salonun yarısı  Angry neyse ya banka olayına bak ne komikmiş  Grin bu arada resimler güzel merve sağolasın..o mikrofona bende kıl oldum bu arada Angry

immortal_deniz 09.03.2008 15:54:40
Rumeysa'm ben ne yapayım,Antalya konseri olur yaş sınırını hallederim başka sorun olur gidemem.Adana,Mersin konserlerini unuttuk zaten ne kadar zaman oldu.Ben Bodrumdan sdöndükten bir buçuk hafta sonra orda konser verdiler.Ben ne yapayım ya.Yırtınıyorum burda Mersin'e geliiin diye ama olmuyor Cheesy Yol filan gözümde değil yeter ki gelsinler,yaş olayını hallederim bir şekilde ahh ahh...Yiğidim dırınım xD

Merve resimleri koyup koyup uyuz ettin beni Cheesy Hasetimden ölüyorum

merve_mor 09.03.2008 15:59:45
ayy merve koptum okurken ya Cheesy Kerem'e bakmaktan Aydın Abi'yi dinleyemedim falan allah seni  Cheesy demek boştu salonun yarısı  Angry neyse ya banka olayına bak ne komikmiş  Grin bu arada resimler güzel merve sağolasın..o mikrofona bende kıl oldum bu arada Angry
öyle sinir oldum ki o mikrofona varya bi ara gidip fırlatacaktım yere artık ya  Angry sonradan zaten bi adam geldi onu ordan aldı götürdü Grin
iki tane de video var..size göstermicem diyomuşum Tongue Grin onlarıda en kısa zamanda eklicem arkadaşlar.. Kiss Kiss
deniz ve rumeysaa umarım sizde tanışırsınız..yiğidim dırınım.. Grin Kiss

rumeysa 09.03.2008 16:01:17
Yahu Deniz biz kader ortagiyiz ya.. Cry Grin
Bende "ertelenen denizli konseri'ne" ilk siradan bilet almistim.. Hersey tamamdi, heyecanla o cuma günü'nü bekliyordum ki, bir gün öncesinden aci haberi aldim.. Cry Grin

Ah ah Merve bizi anlamaz tabi.. Grin Tongue
Cekmis cekmis resimleri, sarilmis Kerem'le,.. Oh oh.. Grin

immortal_deniz 09.03.2008 16:02:59
Fotoğraf çektirdi konuştu ya mesajları bile değişti bu kızın.Yaaa işte para değil bir fotoğraf bile değiştiriyormuş insanı.Artistliğe bak yaa Cheesy Görürsün sen hıh biz de yiğitlerle fotoğraf çekip msne koyacağız Cheesy

Ayrıca o mikrofona ben de uyuz oldum.

merve_mor 09.03.2008 16:08:21
Fotoğraf çektirdi konuştu ya mesajları bile değişti bu kızın.Yaaa işte para değil bir fotoğraf bile değiştiriyormuş insanı.Artistliğe bak yaa Cheesy Görürsün sen hıh biz de yiğitlerle fotoğraf çekip msne koyacağız Cheesy

Ayrıca o mikrofona ben de uyuz oldum.
mesajlarımın neresi değişti yaa.. Angry allah allah Angry ben koydum bile çatlayın patlayın..keremle resmimi.. Grin ahah Tongue Grin

Cekmis cekmis resimleri, sarilmis Kerem'le,.. Oh oh.. Grin
sarılma olayını karıştırmayın..benim hain planımdı o..ilk resim kötü çıktı bahanesi ikinciyi bekleyene kadar kerem abi( Tongue)imle sarıldık durduk..ohh.. Grin

tuğçee 09.03.2008 16:22:45
merve sonunda koydunmu fotoğrafları. şu fotoğrafların yarısını alamamıştım. sonunda burdan aldım Grin sağol canım. bu arada ne kadar çok olay olmuş Grin sen heyecandan hepsini anlatamamıştın. Grin

burki 09.03.2008 18:00:13
evett ben de anlatıyım bari bişiler. saat 11buçuk gibi falan ordaydım. öncesinde de sosyalistlerin düzenlediği bi konuşma vardı ona katıldım.herneyse küresel bak gelince bunları bi an önce indirdiler:)

aydın bey ve kerem abi geldi. ben yine en öndeyim tabi:) fotoğraf makinemi aldım elime başladım çekmeye. aydın bey gerçekten çok güzel konuştu. amerika'nın bu aşamaya nasıl ve neler yaparak geldiğini kısaca anlattı. ölen insanlardan, saddam'dan ve bush'tan bahsetti. bi yarım saat konuştu. daha sonra kerem abi'ye sıra geldi. kerem abi de daha farklı olarak maerikan emperyalizmi üzerinde konuştu.
konuşmak değil de nasıl konuşulması gerektiği hakkında özeleştiri yapılabileceğini anlattı. bunun asla amerikan düşmanlığı olmaması gerektiğini falan filan söyledi:)

en sonunda konuşma bitti tabi. gittim yanına. baktım arkamda merveler var:) neyse o ara görüştük ben yine kerem'in yanına gittim. tokalaştık sohbet ettik falan. mor ve ötesiyle ilgili fazla bişey konuşmadık o arada. pazartesi günü sandığım mitinge gelemicem deyince kerem abi hyr yaaa cumartesi falan geleblrsin dedi:) hadi ya flan iyi o zmn tmm geliyorum dedim:) küresel bak bursa görevlisi abiyle görüştük tabi sonrasında bu nedenle.

herneyse fotoğraf çekerken de mor ve ötesi hakkında konuştuk. yine her zamanki gibi sıcakkanlıydı kerem abi.

günümüzü böyle bitirdik akşama da mervelerle buluştuk tekrar gezdik falan. merve'nin anlattığı banka muhabbeti beni bitirdi zaten. eve dönene kdr öldüm bittim. hatta bi ara bankamatik kapısı otomatik kilitliydi içinde kaldık:))

sonra da ayrıldık ztn. resimleri dediğim gibi pzartesi gnü ekliycem arkadaşlar. benimkiler daha net:)=

kaygusuz 09.03.2008 18:01:07
burak nihayet anlatım için sagol.

ebru_mwo 09.03.2008 18:18:24
fotoğraflar ve yazılarınız için teşekkür ederim..

neslihannn 10.03.2008 12:55:47
of ya ben fuara daha önceden gittiğim için buna gidemedim
bi de bayağı uzak bizim evden Undecided
ama geçen sene de gelmişti Kerem abi (BAK düzenlediği)yine fuardan öğrenmiştim (gidebilmek için 1 hafta kuzenimde kalmıştım...) panel
leman daydı tabii.  ben de ona gitmiştim işte kıskanmıyorum ya! Sad
    bu arada o gün uykusuz un da imza günü vardı Cry(onları da çok severim) onu da kaçırmış oluyorum böylece
gidenler uykusuz un yanına da gitseymiş bari of yaa

merve_mor 10.03.2008 16:02:11
o gün yoktu uykusuz..önceki haftaydı hatta uykusuz standına gittik..çizerler gecen hafta geldiler.. Smiley
bizde kaçırdık ama üzülmüyorum bu hafta uykusuzda bunu saymayız bida gelicez yazmışlar.. Grin

burki 10.03.2008 16:33:21
resimler buyrun millet

himrasmus 14.03.2008 11:51:19
hehe bir ara atayım canım resimleri sana=))  Kiss güzel bir gündü kerem abiye merve size sarılsın dememek için kendimi zor tuttum=))banka olayları sayesinde artık bursadaki bankalar benden sorulur diyebiliyorum=)) bu arada hacım yav banka aramaktan dolayı ayacıklarını yordum yav verdiğim rahatsızlıkttan dolayı özür dilerim  Cry

ece77 14.03.2008 16:01:15
güzelmiş... orada olmak isterdim doğrusu Grin

Sayfa: 1 2 [ 3 ] 4