|
||
| daha baslamadım ki ben hayata.. | ||
|
||
kendi hayatımın hergün başındayım
|
||
|
||
hergün yeni bir hayat ve yeni bir işkence benim icin...
|
||
|
||
nerde bıraktıysa ordayım Benim hayatım devletim gibi,devletimi iyi yönetmem gerekir.Aslında melankolinin pek bir anlamı yok.Sorun sadece halkımı(duygularımı)iyi yönlendirmemde.Ozaman hayat beni değil ben onu istediğim yere getirmiş olurum.
|
||
|
||
| hergün başındayız hergün asında ilerlemiyoruz boşyere kulaçlar atıyoruz ama artık girdabın içindeyiz yinede atmaya devam ediyoruz bi umut | ||
|
||
| üff hergün yeni bir hareketlilik beni bekliyor..başındayım tabi ki de.. | ||
|
||
| her son bi başlangıç sayılır... | ||
|
||
| hergün yeni bir umutla uyanmıyor muyuz..yani hergün sil baştan başlıyoruz yaşamımıza.. | ||
|
||
| her gün yeni bir başlangıçtır, yeni umutlardır.. bir gün her şey çok güzel olacaktır umudu barınır en mutsuz anlarda bile içeride bir yerlerde, hayata bağlar bu, en bıkmış anlarda yeni başlayan günlerle, devam eden umutlanmalarla insanı.. umutsuz yaşanılabilir mi? -asla. *insan umut etmeyi bıraktığı gün ölür. |
||
|
||
| hegün hayatın başındayız bnceee | ||
|
||
bence her zaman hayatın tam uç noktasındayız. her an düşebiliriz. o noktadan arkamıza baktığımızda gördüklerimiz ise yaşadıklarımızdır. ama acı ama tatlı
|
||
|
||
| herzaman başındayız herzaman! hayatın birbirinden farklı o kadar çok sahneleri varki birini anlasan diğeri geliyor onu çözsen başka biri alıyor sırayı.Ve hepsine başlarken sıfırsın asla birbirlerinin benzeri değiller.Yani ben bu oyunu biliyorum diyemiyosun hep seni şaşırtmayı başarıyor... |
||
|
||
her gün yeni olduğu için hep başındayım
|
||
|
||
bana sonuna koşuyormuşuz gibi geliyor ![]() çok mu karamsarım
|
||
|
||
| bende sonuna doğru koştuğumuzu düşünüyorum... yavaş yavaş tüketiyoruz herşeyi... son riyakarlığımı yalancılığımızı yapıyoruz... ve bitiyoruz... |
||