|
||
| sona koşuyoruz bence her gecen gün ömrümüzden bir günü daha alıp götürüyor | ||
|
||
| çok fena kuyruğuna bastım galiba acısı fena çıkıyo şu ara:) | ||
|
||
| sona doğru koşuyoruz...hergün ,her an, her dakika ömrümüzden akıp gidiyor... | ||
|
||
| şu an için hem bireysel hem de toplumsal sona yaklaştık!! | ||
|
||
biz daha genciz en başındayız
|
||
|
||
| Her gün başında.. Her gün hayat için yeniden bir başlangıçtır...çünkü hiç bir zaman hayatı tam anlamıyla anlayıp yarıladım veya sonundayım diyemeyiz..ve Hepsinden önemlisi çoğu zaman "Yeni bir başlangıç" yapma şansımız vardır..(: |
||
|
||
dünya üç gündür:dün bugün ve yarın biz dünü ve bugünü yaşadık, sona doğru ilerlemekteyiz. hem de tüm dünya
|
||
|
||
sona koşuyoruz aslında aldığımız her nefes için şükretmemiz lazım ne zaman öleceğimizi kimse bilmez o yüzden de sona koşuyoruz
|
||
|
||
dünya üç gündür:dün bugün ve yarın biz dünü ve bugünü yaşadık, sona doğru ilerlemekteyiz. hem de tüm dünya bu kadar güzel açıklayamazdım herhalde
![]() |
||
|
||
hayatın ne başında ne şu anında nede ötesindeyiz yaşadığımız bi zaman yok ki...
|
||
|
||
şuan'da bilmiyorum ama galiba hergün başındayız..
|
||
|
||
| ben çeyreğindeyim sizi bilmem ama:D | ||
|
||
hayatın bence her zmn ne sonunda nede başında değiliz.çünkü biz ortasında sıkışıp kalan ve mutsuzluğundan umutlar doğuran ama coğumuzun anlamayamadığı sahte düşlerdeki ince çizgideyiz.(fazla felsefe yaptım ama buralar kusuruma bakmayın olurmu? )
|
||
|
||
gelişme yok hergün daha da geriliyoruz ..yada farklılık yok hep tekrarlıyoruz ..
|
||
|
||
| hergun basında hergun hergun hergun ama belkıde farkında olmadan sona kosuyoruzdur kım bılır? | ||