|
||
| Rakun Müzik'in halkla ilişkilerinden sorumludur kendisi.. | ||
|
||
bu başlığı açmanın zamanı çoktan geldi diye düşünüyorum bize çok emeği geçmiştir kendisinin.. rakun'a gittiğimizde bizi içeri buyur etmesinden dolayı ayrıca kanım ısınmıştır, seviyoruz efenim
|
||
|
||
| ilerleyen günlerde yıllarda daha çok içli dışlı olucaz gibi.sagol tugçe. | ||
|
||
| gamze abla bitane ya. çok sevecen birisi saolson | ||
|
||
gördük 1 kere sanırım.iyi birine benziyor.
|
||
|
||
rakun'a gittiğimzde bizi içeri almayan o "beyden" daha iyi birisi gamze abla! ayrıca bizi araması da daha bir güzellik.. mvö'nün yanında çalışanlardan en fazla gamze ablaya kanım ısındı çok seviyorum kendisi.. iyilik meleği..ayrıca çok güzel bir bayan
|
||
|
||
| Rakun nerde arkadaşlar ? | ||
|
||
esentepe'de ![]() ben hiç konuşmadım gamze tezan ile ama bu kadar övüldüğüne göre eminim oda diğer ekiptekiler gibi çok iyidir
|
||
|
||
Peki esentepe ne tarafta diye sorsam
|
||
|
||
| mecidiyeköy'ün yakınlarında... daha fazla yer mevzusunu uzatmamanız dileğiyle konudan devam ediniz... |
||
|
||
| e-mail'lerime güzel bir dille karşılık vermesi çok güzel ve sıcak..en yakın zamanda tanışmak isterim gamze tezan ile.. | ||
|
||
Bana inanılmaz derecede sıcak ve sempatik davranmış olan çok çok tatlı insan,çok sevdim kendisini
|
||
|
||
| harika bir insan gamze abla çeşme konserinde fazlasıyla konuşma,tanışma fırsatı buldum ve çok mütevazi bir kişilik.. teşekkürler gamze ablacım.. |
||