|
||
evt gerçekten de ii yorumlamış zaten bi ara dilime acayip dolanmıştı bu şarkı arkadaslarım bilmedikleri için garip garip bakıyolardı ben tv deki kız filan diyince
|
||
|
||
çok güzel bir şarkı sesi her zamanki gibi muhteşem ama ayça şen kimmm? ![]() ayça şen radyocu,tv de bir ara progrmı bulunan yazar da olan bir hatun..çok tatlıdır kendisi..ayrıca da bir erkek çocuk annesi.. |
||
|
||
çok saoll söylediğin için
|
||
|
||
cok guzel bı sarkı ben coook sevıyorum aynen bende ..
|
||
|
||
burak'ın mütiş sesinden müthiş bir şarkı daha.. ne söylenebilinir ki
|
||
|
||
buragın söyledigi cok hos bir şarkı o sarkıyı ben kendime cok yakın buluyorum tv deki kız değilde tv deki mvö dıyorum sözleride bunu gösteriyor zaten
|
||
|
||
| bana hedıye edıldığı bu sarkıı cok sevdığım bırı tarafınndan .. benim ıcınn ozell sarkılardann bırı :]] (butunn sarkılarıı benim ıcınn cok ozell :]] ) |
||
|
||
ben bu şarkının müziğini çok seviyorum.bir de şarkıda burak galibayı çok farklı ve tatlı söylüyor.çok hoşuma gidiyor.şarkının o kısmında çok gülüyorum. ![]() "kokunu bilmem sıkldın gallbaa" "yolda seni gördüm mutsuzdun gallbaa"
|
||
|
||
ben bu şarkının müziğini çok seviyorum.bir de şarkıda burak galibayı çok farklı ve tatlı söylüyor.çok hoşuma gidiyor.şarkının o kısmında çok gülüyorum. ![]() "kokunu bilmem sıkldın gallbaa" "yolda seni gördüm mutsuzdun gallbaa" ![]() evet yaa burak abinin sesi çocuk sesi gibi çok tatlı ve "tiiivideeki kıız" derken çok komik oluyo . "galiba"ları da güzel türkçe'mi katlederek bir söyleyişi var ki o biçim
|
||
|
||
Çok tatlı sözleri var ya! Burak Abi'nin o 'tatlı' sesine de çok güzel uymuş.
|
||
|
||
Burak abinin sesine hayran olmak için iyi bir neden
|
||
|
||
evet ya burak abinin "galba" ları çok güzelll şarkıyı çok daha güzel kılıyor. şarkıyı çok seviyorum burak abiye çok yakışmış... "sen ve ben ikimiz camdan evimiz"
|
||
|
||
| Çook güzel bi şarkı ya.Burak'ın ağzına sağlık,çok güzel bi sesi var gerçekten. Bu şarkıya ve özellikle müziğine bayılıyorum.Hala dilimden düşmez hep söylerim.Arkadaşlara da katılıyorum 'galba' ları çok güzel:) | ||
|
||
çok güzel bir şarkı bu şarkıyı dinleyince sanki bir masal dinliyorum gibi geliyor
|
||
|
||
çok güzel bir şarkı bu şarkıyı dinleyince sanki bir masal dinliyorum gibi geliyor ![]() evet bence de masal gibi. "sen ve ben ikimiz camdan evimiz"
|
||