|
||
| Burak abinin çok güzel yorumlarından biri. kalk gidelim desem boş boş bakar anlamazsın camdan yüzünü öpsem tv de ki kız ![]() çok şeker bir şarkı. |
||
|
||
| uyu aptal kutu | ||
|
||
| bu şarkıda televizyona aptal kutu denmesi çok hoşuma gidiyor.ben televizyonun insanları gerizekalı konumuna düşürdüğünü düşünüyorum. çünkü televizyondan başka ney insanı onca saat kendine bakmaya zorluyor ki? oldum olası televizyonu sevmemişimdir zaten.çok da az izlerim.ısınamadım...çünkü adam gibi program yok hiç! zaman geçirmek için kullanlar, gerçekten birşeyler öğrenmek amacı olmayanlar için çok boş ve gereksiz bir alet... | ||
|
||
| sen ve ben ikimiz camdan evimiz... | ||
|
||
| Kalk gidelim desem Boş boş bakar anlamazsın Camdan yüzünü öpsem tv'deki kız... Acaip güzel sözleri var ya benim için çok özel bir şarkı, bu albümdeki en güzel şarkılardan biri |
||
|
||
| tv'deki kız sen ve ben ikimiz, camdan evimiz sesin çok uzak bana tv'deki kız kalk gidelim desem boş boş bakar anlamazsın camdan yüzünü öpsem tv'deki kız elin yüzün var ama kokunu bilmem, sıkıldın galiba bir gün yanına gelsem tanır mısın? tv'deki kız sen ve ben ikimiz, camdan evimiz sesin çok uzak bana tv'deki kız uyu, uyu yoruldun, uyu hep yüzün gülüyor orda yolda seni gördüm, mutsuzdun galiba bugün yanına geldim tanımadın tv'deki kız aptal kutu yoruldun, uyu uyu evet, sözler acaip güzel.
|
||
|
||
| sen ve ben ikimiz camdan evimiz sesin çok uzaaaaakkk... çok tatlı bi şarkı... | ||
|
||
| Tv'deki kız hiç değişmeyen nickim olmuştur yıllardır... | ||
|
||
''sen ve ben ikimiz...camdan evimiz...'' sözlerin masumluğuna,tatlığına bakar mısınız aayyy
|
||
|
||
| platonik bir aşkı anımsatıyor bana seviyor,uzaktan seyrediyor onu,birgün yanına yaklaşıyor duygularını açıklayacak ama onun onu tanımadığını farkediyor hayal kırıklığı büyük bir hayal kırıklığı yaşıyor..onu uyutuyor kendisi için sonsuza dek bekli içine gömmek için uyutuyor,bir daha hiç uyanmamacasına... | ||
|
||
TEk KeLimeyle şapşahanee süperr aşığım ben bu şarkıyaa
|
||
|
||
evet ya çok harika bir şarkı. burak abimizi sesi muhteşem burada.severek dinliyorum şarkıya laf yok valla.
|
||
|
||
platonik bir aşkı anımsatıyor bana seviyor,uzaktan seyrediyor onu,birgün yanına yaklaşıyor duygularını açıklayacak ama onun onu tanımadığını farkediyor hayal kırıklığı büyük bir hayal kırıklığı yaşıyor..onu uyutuyor kendisi için sonsuza dek bekli içine gömmek için uyutuyor,bir daha hiç uyanmamacasına... sana katılıyorum.. ayrıca bu şarkıyı hep konserlerde dinlemek istedim ama gittiğim hiçbir konserde çalmadılar ![]() |
||
|
||
| evet ben de çok istiyorum çalmalarını ama çalmıyorlar bi türlü gerçekten burak abi iyi iş çıkartıyor tebrik ediyorum | ||
|
||
| çok güzel bi şarkı burak abi söyleyince daha bi farklı olmuş özellikle sözlerini çok beğeniyorum... kalk gidelim desem boş boş bakar anlamassın camdan yüzünü öpsem tv'deki kız.....
|
||