|
||
| mükemmel bir şarkı daha.. | ||
|
||
| bu şarkının hikayesini bilen var mı? benim tek bildigim ayca sene yazıldıgı
|
||
|
||
süper bir şarkı!!.. tam benim içimdekileri anlatıyor!.. ![]() sen ve ben ikimiz camdan evimiz sesin çok uzak bana tv deki kız... aptal kutu yoruldun uyu!.. |
||
|
||
| sakin, güzel, dinlemekten zevk aldığım şarkı.. harika . | ||
|
||
sen ve ben ikimiz camdan evimiz versiyon farkı ile tv'deki erkek
|
||
|
||
| aptaaal kutu yoruldun uyuu !! | ||
|
||
| insanlar tv den etkileniyor ,yani tv deki bir insana karşı bile bir şeyler hissedilebilir...bazen |
||
|
||
| Platonik, cam önündeki hayallerle sınırlı bir duygu. | ||
|
||
bu şarkıda televizyona aptal kutu denmesi çok hoşuma gidiyor.ben televizyonun insanları gerizekalı konumuna düşürdüğünü düşünüyorum. çünkü televizyondan başka ney insanı onca saat kendine bakmaya zorluyor ki? oldum olası televizyonu sevmemişimdir zaten.çok da az izlerim.ısınamadım...çünkü adam gibi program yok hiç! zaman geçirmek için kullanlar, gerçekten birşeyler öğrenmek amacı olmayanlar için çok boş ve gereksiz bir alet... platonik bir aşkı anımsatıyor bana seviyor,uzaktan seyrediyor onu,birgün yanına yaklaşıyor duygularını açıklayacak ama onun onu tanımadığını farkediyor hayal kırıklığı büyük bir hayal kırıklığı yaşıyor..onu uyutuyor kendisi için sonsuza dek bekli içine gömmek için uyutuyor,bir daha hiç uyanmamacasına... benimde en sevdiğim bölüm aptal kutu demesi...t.v konusunda bende aynı bu şekilde düşünüyorum.platonik bir aşk bence de ..hatta bende bu aralar msnde ki kız diye söylerim bu şarkıyı sözleride değiştirdim.. sen ve ben ikimiz konuşma penceresinden evimiz... sesin çok uzak bana.... m...sn deki kız.. (söylerken ciddi yani duygulu olarak söylüyorum amacım şarkıyı ti ye almak falan değil ...sonra polemik yapmasınlar )(2006 tarihli bir mesaja alıntı yapmak çok değişik bir duygu )
|
||
|
||
off off bu albüm süper yaa harika bir şarkı... |
||
|
||
ilk dinlediğim günü hatırlıyorum da ; ''ben bu şarkıyı bir yerden hatırlıyorum, çok tanıdık'' diye geçirmiştim aklımdan sonradan anlamıştım şarkı bana ''Harun'' u anlatıyordu
|
||
|
||
| Burak abinin o güzel sesinden dinlediğim,beni de kendi gibi hop hop hoplattıran şarkı. (: | ||
|
||
| süper bir şarkı .................. | ||
|
||
| SÖZLERİ GÜZEL OLAN BİR ŞARKI AMA MİDİSİNİ BEN SEVMEDİM AMA YİNEDE SÖZLERİ YETER | ||
|
||
| sarkı cok güzell burak abi de cok güzel söylemişş | ||