|
||
| Bugün rastgele dolaşırken kulağıma bir müzik geldi.. Tanıdıktı eskilerden geliyordu.. Bugün konuyu açmamdaki en büyük sebep o şarkıdır.. Sibel alaş-adam.. 90'lı yıllarımız bir çoğumuzun çocukluk zamanlarıydı.. Bu videolar beni kimi zman güldürdü kimi zamansa anılarımı canlandırdı.. Umarım sizde aynı şeyleri hissedersiniz ![]() *edit* Sadece şarkılarla değil 90lı yılllar çogumuzun çocukluk yılları; en tatlı anılarımızla dolu. Bize o yılları hatırlatacak şarkılar, tv programları, reklamlar, oyunlar, inançlar kısacası 90lı yıllara ait her şeye bu başlıkla kıyıdan mendil sallıyoruz. Anılarımızı anlatmıyoruz sadece o dönemden hatırladığımız popüler şeyleri paylaşıyoruz. |
||
|
||
| off abi 90 lı yıllara gerı donmek için herseyımı veririm...aksam yemeği yenırken yalan ruzgarı falan seyrederdık ): sevmesemde onları bile ozluyorum be abi | ||
|
||
| Asya-Beni Aldattın nerede o eski pop şarkıları ,benimki bu şarkı..
|
||
|
||
| Deniz Seki-Kop Gel Günahlarından harika bir şarkıdır..halen daha dinlerim.. |
||
|
||
| Youtube gösterseydi bir daha izlicektim bu videoları gerçekten arkadaşlar bizim çocukluğumuzda şarkılar daha bir güzeldi sanki.. | ||
|
||
ben 90 a yetişemedim ama zamanımın en süper şarkıcısı benim için burak kut tu hem o şarkısı hemde adaşım olması, adamı benim gözümde kahraman yapıyodu
|
||
|
||
| 90 lı yıllarda pop muzık en ıyı donemını yasadı bana gore de sonrası 2000 li yıllarla bırlıkte muzık kulturumuz bir hayli dejenere oldu her alanda oldugu gibi... | ||
|
||
heyt be. önce hüpletir sonra gümletirdik ne günlerdi bea
|
||
|
||
Demet-Arnavut Kaldırımı çok güzel bir şarkıydı
|
||
|
||
| hangi şarkı olduğunu hatırlamıyorum ama bülent ersoy un şarkısı varmış bi tane... mezarlıkta çekilmiş,ne zaman o şarkı çıksa ben ağlıyormuşum nedenini ben de bilmiyorum zaten o şarkıya dair tek bir kare var aklımda o da bülent ersoy mezarın yanındaydı,eğilmişti öyle,söylüyodu şarkıyı.bilen varsa o şarkıyı yazsın bana |
||
|
||
hangi şarkı olduğunu hatırlamıyorum ama bülent ersoy un şarkısı varmış bi tane... biliyom o şarkıyı ''hani bizim sevdamız'' galiba adı nerden geldi aklına yaa mezarlıkta çekilmiş,ne zaman o şarkı çıksa ben ağlıyormuşum nedenini ben de bilmiyorum zaten o şarkıya dair tek bir kare var aklımda o da bülent ersoy mezarın yanındaydı,eğilmişti öyle,söylüyodu şarkıyı.bilen varsa o şarkıyı yazsın bana
|
||
|
||
pop müzik adına iyi işler yapıldığı bi dönemdi şimdikilere hiç benzemiyo ![]() ben en çok ajda pekkan,sezen aksu bi de ayna dinlerdim sonra bi gün bi baktım karşımda mor ve ötesi ondan sonra gözüm başka şey görmedi
|
||
|
||
arkadaslar belki bunlari hatirlarsiniz ( cocuklugumun en cok tutulan sarkilariydi bunlar )Tayfun: hadi yine iyisin, iyisin, iyisin sen isini bilirisn, bilirisin, bilirisn, deli doldu birisin, birisn birisn...mhhhmm( sonra bir el hareketi vardi- süper )Tarkan: Takmis, tkistirmis ,Sürmüs sürüstürmüs,Bir daginiklik, bir rüküslük, Kil oldum abi Burak Kut: Benimle oynama , söyledim sana, sansini zorlama, ugurlar olsun ( bu ara kücükken tam bir Burak Kut fanatigydim^^ )Mustafa Sandal: onun arabasi var, güzel mi güzel, soförü'de var, özel mi özel, basti mi gaza , gider mi gider... umarim kisa da olsa o zamanlari size his etirebilmisimdir ![]() |
||
|
||
bir tane daha var... yalan rüzgarının müziği dizi başlarken müzik çalıyor ya,işte o zaman ne işim olursa olsun onu bırakıp,TV karşısına oturup o şarkıyı dinliyormuşum(bunu hatırlamıyorum nedense),sonra da şarkı bittiği zaman her ne yapıyorsam ona yine devam ediyormuşum
|
||
|
||
seden gürel-çalkala,bum bum..ne komik şarkılardı ![]() |
||