|
||
| Lahana turşusuna bayılırım.. Kızartma bazen içimi bayar yani ona fazla düşkün değilim.. |
||
|
||
| turşu tamam da kızartmasız bir hayat düşünemem | ||
|
||
Turşusuz yaşanır mı ki .Bende turşu hastalığı var.
|
||
|
||
Kızartma belki bir derece de ama turşu... Özellikle de havuç... Sağlıklı besleneceğim diye ölür insan aslında
|
||
|
||
| turşusuz yaşayamam ki ben asla hayır diyemeyeceğim bir şeydir. | ||
|
||
| Turşu olmasa da olur ama kızartma asla (: | ||
|
||
anam ne bu yaa.. bende aynı fikirdeyim yemeyip de napcaz ki? ona bakılırsa bir çok şey zararlı.yemesekte o zaman yemenin hiçbir zevki kalmaz ki
patates kızartması yemeden,tuzlu tuzlu salatalık turşusu yemeden ömür mü geçer...sanki çok herşey yolunda da hayatımızda sevdiğimiz şeylerden taviz vericez..hiçte takmam yerim kardeşim.. ![]() |
||
|
||
herseye "EVET " ama soz konusu "PATATES "ve "TURŞU " olunca babamı bıle tanımam
|
||
|
||
havuc tursusunu cok severim patates kizartmasinida cok severim
|
||
|
||
eve zararlılar ama bir o kadarda lezzetliler kızartma zaten malesef tüm dünyada vazgeçilemeyen birşey ama mide kanseri riskinde dolayı ben turşudan vazgeçtim önceden de yemezdim zaten de ama malesef kızartmadan vazgeçilemiyor
|
||
|
||
kızartma çok yemem zaten ,turşu yerim ama ikisi de çok lezzetli gerçekten
|
||
|
||
Turşu ve patates kızartması pek yemem ama patlıcan kızartmasına dayanamam ............
|
||
|
||
Kızarma hic yemesem aklıma gelmez....turşuyu da arada yerim.Ama tamamen kalkmaz turşu hayatımdan be
|
||
|
||
ikiside vazgeçilmezimdendir. patates kızartmasına,lahana turşuna kim hayır diyebilir ki.diyen olurdur tabi.
|
||
|
||
kızartma zaten hiç yemem ,sevmemde.. turşu da fena olmuyor arada sırada
|
||