|
||
| bar sahipleriyle konusursan belki birşey yapabilirler..!bir dene bakalım.. | ||
|
||
| ben hayatımda 18 yaş altının ooze den geri gönderildiğini görmedim, konser açıklamasında yazabilir ama takmıyorlar siz yine de bir sorun. | ||
|
||
| Yok ya göndermezler, sanmıyorum bende. | ||
|
||
| bende sanmıyorum ya..zaten kimlik falanda sormuyorlar..gecen seferkinde sormamışlardı..gayette girdik yanii.. | ||
|
||
| metronun önünde...uygunmudur. | ||
|
||
pankart falan güzel olur.küçük park neresi tam olarak?bilmiyorum pek bornovayı.18 yaş sınırı da sorun olmaz ya.gireriz içeri.
|
||
|
||
pankart falan güzel olur.küçük park neresi tam olarak?bilmiyorum pek bornovayı.18 yaş sınırı da sorun olmaz ya.gireriz içeri. dungeonu biliyomusun,arkadaşlar olmazsa venuenin önünde buluşalım oradan birşey yaparız.
![]() |
||
|
||
| ben de pek bilmiyorum bornovayı .. ooze venue nün önündemi yani ? | ||
|
||
| o yüzden herkes metroyu biliyor orada buluşuruz. | ||
|
||
ben de gidiyorm yinee:D buluşmaya katılmayacagım heralde ama sırada falan sizi bulursam gelmek isterim yanınza
|
||
|
||
ben de gidiyorm yinee:D buluşmaya katılmayacagım heralde ama sırada falan sizi bulursam gelmek isterim yanınza ben zaten konserde afiş ve pankart ayrladım hemen görürsün zaten gelirsin oraya dogru.
![]() |
||
|
||
evet ya ooze'un önü en iyisi.buluşmaya katılamazsam artık sırada görüşürüz.
|
||
|
||
| bence metro önünde buluşup daha sonra ortak karar almak en iyisi | ||
|
||
bence metro önünde buluşup daha sonra ortak karar almak en iyisi evet düşündümde en yakın ve birbirimizi en çabuk bulabilecegimiz yer metronun önü gibi.
|
||
|
||
arkadaslar biz gelemiyoruz bizim yerimize eglenin... istanbulda olsaydı keşke o saman gelebilridim
|
||