|
||
| benim sen sevdiğim belgeseller çoğunlukla eski mısırı anlatanlar çok değişik oluyor ya birde che guevara ile devrim yapmak süper bir belgeseldi... | ||
|
||
benim sen sevdiğim belgeseller çoğunlukla eski mısırı anlatanlar çok değişik oluyor ya birde che guevara ile devrim yapmak süper bir belgeseldi... bende onları çok severim uzay bide köpek balıkları hakkında belgesellei çok severim |
||
|
||
| İlk olarak Atatürk hakkında yapılan Sarı zeybek en sevdiğim sık sık izlediğim ve duygulandığım bir belgeseldir.. Onun dışında yılanlar hakkındaki belgeseller çok ilgimi çekiyor..
|
||
|
||
| benim en sevdiğim belgeseller denizaltını anlatan belgesellerdir.çok ilginç şeyler oluyor. | ||
|
||
İlk olarak Atatürk hakkında yapılan Sarı zeybek en sevdiğim sık sık izlediğim ve duygulandığım bir belgeseldir.. Sarı Zeybek süper bir belgesel..Onun dışında yılanlar hakkındaki belgeseller çok ilgimi çekiyor.. ![]() Eski futbol maçları , tarihi savaşlar
|
||
|
||
ben daha cok 2.Dünya Savaşı Konulu ve vahşi yaşam belgeseli izlerim. Çünkü tayip ve baykal a benzeyen birileri var.. ;D;D;D;D;D
|
||
|
||
| Tarihi belgeseller izlemeyi cok severim.. Hayvanlar aleminide izlerim.. |
||
|
||
| amazon ormanlarında böcekleri kurbağaları falan anlatan belgeseller favorimdir. | ||
|
||
| beyond tomorrow diye teknolojik bir belgesel var.oda süper.icatlar falan.... | ||
|
||
| keşke olmasaydı deniz gezmiş belgeseli vardı...onu çok sevdim defalarca izleyebilirim | ||
|
||
| en çok tarihi belgeselleri severim | ||
|
||
| ASLANLI BELGESELLERİ | ||
|
||
| tarihi belgeseller... | ||
|
||
| Hayvanlarla ozellikle yılanlarla ilgili belgeselleri izlemeyi cok seviyorum. | ||
|
||
| türk tarihi belgeselleri |
||