|
||
| Gel, asırlardan uzan da tut ellerimi sımsıcak Yoksa bendeki çocuk da böyle çaresiz kalacak Öfke, ile beslenen çocuklar yalnızdırlar Ve ümitleri çiçeklerden, acıları tarihlerden Senin gibi benim gibi, onlar da hep insandılar Ve sevgiye inandılar ve saygıya inandılar senin gibi benim Gibi Onlar biraz terkedilmiş biraz küskün çocuktular Sanki biraz incitilmiş sanki kedersiz sevilmiş Sanki utandılar kavgadan ve sustular Hep incilenen gözyaşları kurusun inançlarında Sene 1945 onlar da hep insandılar ve sevgiye inandılar ve Saygıya inandılar senin gibi benim gibi Asırlardan uzanda tut ellerimi sımsıcak yoksa bendeki Çocuk da böyle çaresiz kalacak Öfke, ile beslenen çocuklar yalnızdırlar. |
||
|
||
| mor ve ötesi onno tunç un bu eserini yorumluyormuş söylediklerine göre röportajlarında,anma projesi kapsamında ...nasıl olacağını çok merak ediyoruz onno tunç un en sevdiği bestesinin mvö tarafından yeniden yorumlanışını.çok heyecan verici. | ||
|
||
evet duymuştum demek buymuşş
|
||
|
||
| burak söylese keşke..ona çok yakışırdı bu parça bana göre. | ||
|
||
| bence de güzelmiş bakalım yorum nasıl olacak | ||
|
||
| evet ben de duymuştum dream haftasonunda.sanırım bu ay sonu kayda gireceklermiş.bence yine çok başarılı bir iş olacak. | ||
|
||
| sezen'in okuduğunu bildiğim bir şarkıydı sevindim | ||
|
||
sezen aksu'dan dinlemeyi çok sevdiğim bir şarkı mor ve ötesi de iyi söyleyecektir eminim
|
||
|
||
| mvö ye çok yakışacağını düşündüğüm bir parça.. altından başarıyla kalkacaklardır.. |
||
|
||
| çok güzel bir parça mvö nün de güzel yorumlayacağına eminim | ||
|
||
herşey yakışır grubumuza :)eminim bunu da çok güzel okuyacaklardır
|
||
|
||
| evet bence de grubumuz eskisinden de güzel okuyacak.mvö sayesinde bu güzel şarkı hayata dönecek yeniden | ||
|
||
| kesinlikle. sözleri çok güzel şarkının. eminim iyi söyleyecekler..
|
||
|
||
| müzik ve ses kaliteleriyle her zamanki gibi bu işin de altıntan başarıyla kalkacaklar | ||
|
||
dinlemeden birşey diyemem
|
||