|
||
"nihayet!" diyorum sadece... çok şükür yani.bunu da gördüm ya artık ölsem de gam yemem!
|
||
|
||
| ayrıca albümde bulunan diğer şarkılarda Sezen Aksu: 'Yine Yeni Yeniden' Ceza: 'Şinanay' Nükhet Duru: 'Seninle' Emre Altuğ: 'Haydi Gel Benimle Ol' Sertab Erener-Tuluğ Tırpan: 'Sen Ağlama' Şebnem Ferah: 'Ünzile' Aylin Aslım: 'Bir Çocuk Sevdim' Levent Yüksel-Murat Uncuoğlu: 'Sultan Süleyman' Ajda Pekkan: 'Dokun Bana' Nilüfer: 'Tutsak' Zerrin Özer: 'Hep Bana' Hüsnü Şenlendirici: 'Yalnızca Sitem' http://www.sabah.com.tr/gny/haber,3E724F4CF3894270A4D1BCC7CDB1138A.html |
||
|
||
resmi sitede yazdığına göre albümün çıkış tarihi 21 mayısa alınmış
|
||
|
||
ya mvö seslendirirde güzel olmaz mi??
|
||
|
||
| bu albümün çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum. mvö'nün konser kayıdını dinlemiştim onun için de heycanlıyım ama özellikle aylin aslım'ın söylediği şarkıyı çok merak ediyorum.. harika bir şarkıyı söylemiş aylin... | ||
|
||
![]() http://www.doublemoon.com.tr/e-card/2007_05_14/mor_ve_otesi.m3u bu adresten dinleyebilirsiniz..dosya m3u formatındadır. |
||
|
||
| sadece bir kısmı dinleniyor galiba.insan hevesle dinlemeye başlayınca hemen bitmesi kötü oluyor.albüm çıksada artık doya doya dinlesek. | ||
|
||
| evet 48 saniyesi dinleniyor sadece, tadı damağımızda kalıyor ... albüm için dahada bir heyecanlanmaya başladım, az kaldı zaten bekliyorum... | ||
|
||
| cok güzel yorumlamis harun ama biraz kisa gibi. ama buda yeter. | ||
|
||
| gerçekten harun tekin bayağı iyi söylemiş. insanın içine işliyor. iyice merak etmeye başladım... |
||
|
||
| ''öfke ile beslenen çocuklar yalnızdırlar...'' bu albüm alınır... |
||
|
||
| çok güzel olmuş, duygularım coştu(48 sn olsa da)...bir albüm çıksın da tamamını dinleyelim... |
||
|
||
albümün bugün çıkması gerekti, çıkmıştır sanırım
|
||
|
||
| ben bir gazete de çıktı diye duydum.belki çıkmış olabilir. | ||
|
||
evet çıkmış resmi sitede de yazmışlar bugün çıktı diye şimdi gördüm...mor ve ötesi tarafından yorumlanan "1945"i barındıran Onno Tunç Şarkıları adlı albüm bugün çıkıyor! mor ve ötesi'nin, Onno Tunç adına yaratılan bir anma albümünde yer almak üzere yeniden düzenleyerek kaydettiği, söz ve müziği ünlü besteciye ait "1945" şarkısının bulunduğu albüm bugün itibariyle Doublemoon/Kolaj etiketiyle CD olarak piyasaya çıkıyor. Şarkıda, mor ve ötesi'ni daha önce pek alışık olmadığınız bir şekilde duyacağınızı da heyecanla müjdeliıyoruz. Albümün satışından elde edilecek tüm gelir, Onno Tunç ve müzik adına bir projenin yapımına bağışlanıyor |
||