|
||
hadi bakalım gözümüz aydın.şarkıyı çok merak ediyorum doğrusu
|
||
|
||
bugün büyük gün! hem albüm çıktı hem de ben o şarkının yer aldığı dönem ödevi sunumumu yaptım!
|
||
|
||
| ideefixe de bugunu ön sipariş olarak gösteriyor fiyatlarda... Etiket Fiyatı : 10,17 YTL + KDV IDéEFIXE Fiyatı : 8,64 YTL + KDV 10,20 YTL (KDV Dahil) http://www.ideefixe.com/Muzik/tanim.asp?sid=KOAPSXB2XT7TZR17TMO6 |
||
|
||
hayırlı olsun gözümüz aydın ![]() en kısa zamanda alıcam albümü
|
||
|
||
| sonunda albüm çıkabildiii..... | ||
|
||
| şarkıyı dinledim sonunda çok güzel insanın içine işleyen bi şarkı..yine mor ve ötesi.. | ||
|
||
| dinlemedim daha...ama baya merak ediyorum | ||
|
||
şarkıyı dinledim sonunda çok güzel insanın içine işleyen bi şarkı..yine mor ve ötesi.. aynen katılıyorum çok çok güzel olmuş albümdeki hali, bayıldım ben. yine beklediğimize fazlasıyla değmiş
|
||
|
||
hala dinleyemedim şu güzelim şarkıyı
|
||
|
||
| albüm gerçekten çok güzel olmuş. evet 1945 güzel olmuş, şebnem ferah ''ünzile''yi çok güzel söylemiş. kendi çığlıkları var arada, ve o sesiyle çok yakışmış şarkı ona ![]() ayrıca aylin aslım da çok iyi yorumlamış şarkısını. |
||
|
||
| şarkı çok güzel...ve şarkı sAnki mor ve ötesine ait bir şarkı gibi olmuş...çok beğendim | ||
|
||
| Albümdeki kaydı varya hiç hoşuma gitmedi. Harbiyede'ki kayıt bu kaydın yüzüne bile bakılmamasına sebeptir Harbiye'deki o kadar içten ki o kadar çocuksu ki ben kesinlikle albüm kaydını dinlemem çok soğuk konser kaydında ne güzel konuşmada yapıyor yemede yanında yat bir kayıt o kadar net ki süper bir şarkı ama bu kayıt hiç de güzel değil konser kaydını dinleyenler bir karşılaştırma yapsınlar haklı değilsem susuyorum başka birşey demiyorum Konser kaydı o kadar samimi ve tatlı ki inanılmaz arada farklar var sesi stüdyoda o kadar çocuksu tatlı çıkmıyor. |
||
|
||
| ben albümdeki kaydı da beğendim ama harbiye'deki kayıt bir başka onu da belirtiyim. albüm güzel olmuş. şebo'nun ünzile yorumunu şiddetle tavsiye ederim!!!
|
||
|
||
| 'mesleksiz yığınların kızgın homurtusunun bütün güzel sesleri bastırmaya yeltendiği bu yerde,hayatını güzel seslere adamış bir insanın ne kadar büyük bir fark yaratabileceğini gösteren alçakgönüllü bir kahramandı Onno Tunç.Anısı önünde saygıyla eğiliyoruz.' mor ve ötesi ne kadar güzel açıklamışlar.duygulandım doğrusu
|
||
|
||
| sonunda bugün aldım cd'yi... çok güzel olmuş ki geri vokallere bayıldım.. albümdeki diğer parçalarda güzel olmuş... |
||