|
||
daha sarki cikmadan emindimki cok güzel olucak diye. arkasinda mvö varken kötü birsey beklemem sacma olurdu herhalde. ben cok sevdim. severekte dinliyorum.
|
||
|
||
alttaki insanın imzası olmasa bile tahmin ederdim adam kendini genel yayın yönetmeni yerinde oturan ve yıllarını bu işe vermiş biri zannediyo ... kendini bilmez sözleri ve iğrenç türkçesi ile herkese kendini belirtiyor ve tek diğebileceğim vah vah vah bu adama gazetesinde yer ayıran insanlara...bu adamın bende uyandırdığı tek iznelim baba farası ile yabancı bir ülkede iyi bir eğitim alması sepebiyle kendini insanları eleştirebilecek düzeyde görebilen bir insan işallah aynayla karşılaşmaz yoksa 10000000000000 sayfalık gazete bu kişiyi toparlamaz....
|
||
|
||
| dinlediğim en güzel şarkılardan biri gerçekten harika.... | ||
|
||
| büyük müzik ustası onno tunç anısına yapılan toplama bir albüm "onno tunç şarkıları". her ne kadar albümde duyduğumuz popüler müzik sanatçıları tarafından yorumlanan şarkılar eskilerinden çok farklı da değil. işin bizi ilgilendiren tarafında üç yorum var. şebnem ferah, mor ve ötesi ve aylin aslım. şebnem ferah büyülüyor. aylin aslım sesiyle yine bizi derinlere sürüklüyor. mor ve ötesi ise şarkıya yeni bir ruh daha ekliyor... eren erdem |
||
|
||
| MOR VE ÖTESİ: Mesleksiz yığınların, kızgın homurtusunun bütün güzel sesleri bastırmaya yeltendiği bu yerde, hayatını güzel seslere adamış bir insanın ne kadar büyük bir fark yaratabileceğini gösteren alçakgönüllü bir kahramandı. Anısı önünde saygıyla eğiliyoruz. Bizim bu albümde söylediğimiz 1945 şarkısı, birçok Onno Tunç şarkısı gibi çocuk yaşlarımızda fark etmeden içimize girmiş ve oraya silinmemek üzere yerleşmiş şarkılardan. http://arama.hurriyet.com.tr/arsivnews.aspx?id=6586059 |
||
|
||
| Süper bir şarkı tam beni anlatıyor!..... hayatı ve geçmişi en iyi özeyleyen şarkıı... | ||
|
||
| bende ilk dinlediğimde vurulduğum şarkı 1945 | ||
|
||
| süperdii.... | ||
|
||
| çok güzel yorumlanmış tüylerimi diken diken edebiliyor benim:) | ||
|
||
23' teki parçalı bulutlu havayı ilk kez bir Mor ve Ötesi yorumunda bu kadar yoğun hissedebiliyorum. Ellerine sağlık Mor ve Ötesi' nin
|
||
|
||
Mor ve Ötesi'nin elinden ne olsa dinlerim... ![]() Gerçekten çok güzel, çok anlamlı bir şarkı...
|
||
|
||
| tam mor ve ötesine uygun bir şarkı....onno tunçun olduunu bilmesem inanırdım m v ö nün yazdığına çok beğendim:) |
||
|
||
sene 1945 onlar da hep insandılar ne sevgiye inandılar ne saygıya inandılar...senin gibi benim gibi bizim gibi çok güzel sözler...muhteşem!
|
||
|
||
| çoook güzel yapmışlaar hakkaten mor ve ötesinin yorumu ayrı bir guzel olmuss | ||
|
||
| çok güzel yorumlamış harun bence çok güzel olmuş dinliyorum sık sık | ||