|
||
| ve sevgiye inandılar ve saygıya inandılar senin gibi benim gibi... harun abiye konserde bunu çok bekledim birdahakine çalarmısınız demiştim..o da : biraz zor canım bu demişti...niye demiştim..çünkü davul farklı bir davulmuş konserde yapamazlarmışşş yani canlı canlı çok az dinleyebilcezz...
|
||
|
||
burak söylese keşke..ona çok yakışırdı bu parça bana göre. yooo harun a da yakışır... zaten burak ta back vokal yapıo |
||
|
||
| BİR İNSAN bir şarkıyı bu kadar içten söyler ;)ilk indirdiğimde 1 günde tam 50 defa üst üste hiç sıkılmadan dinledim MÜKEMMEL.. | ||
|
||
çok beğendim ben bu şarkıyı
|
||
|
||
benimm dilimdennn düşmüyoo sırayada yazdımm vallaa çokk güzell yaa...
|
||
|
||
| son bir haftadır dilimden düşürmedigim şarkı harika. | ||
|
||
| Sene 1945 onlar da hep insandılar ve sevgiye inandılar ve Saygıya inandılar senin gibi benim gibi...! birinin görüşü hakkında anılcak en iyi şarkılardan biridir diyorum... ve bende genelde begendigim bi şarkıyı 3gün boyunca dinlemeden bırakamıyom ama bu şarkıyı 4 gün dinledim...harbiden
|
||
|
||
| mesleksiz insan yığınları gibi garip bir şeyden bahsetmişler.garip bir facia olmuş. böyle büyük bir şarkı bu yazıyla olmuş görünmüyor.çok yazık! |
||
|
||
| Bu şarkı harika..1945 çok şeyi anlatıyor...Kelimeler yetmez bendeki yerini anlatmaya... | ||
|
||
sene 1945 onlar da hep insandılar ne sevgiye inandılar ne saygıya inandılar...senin gibi benim gibi bizim gibi çok güzel sözler...muhteşem! muhteşem ötesi
![]() |
||
|
||
| harika ötesi bir şarkı kulagımın pasını alıyor valla konserlerde bolca duymak istiyorum morlardan. | ||
|
||
| benimde tüylerimi diken diken eden bir şarkı... ama konserlerde dinleyemiycez... davul biraz sorun çıkartıyormuşş..harun abi söylemişti akustik davulmu neymiş o yüzden kerem abinin konserlerde çalması çok zormuş.. | ||
|
||
benimde tüylerimi diken diken eden bir şarkı... ama konserlerde dinleyemiycez... davul biraz sorun çıkartıyormuşş..harun abi söylemişti akustik davulmu neymiş o yüzden kerem abinin konserlerde çalması çok zormuş.. Jazz davul olmasın o? ![]() Akustik Davulu zaten konserlerde çalıyorlar... |
||
|
||
ne biliyim harun abi anlattı bişeyler ama anlamam ben davuldan falan akustik davul değil demiştir o zaman
|
||
|
||
| sene 1945 onlar da hep insandılar ne sevgiye inandılar ne saygıya inandılar...senin gibi benim gibi. bu şarkıda kendimi kaybediyorum ben olaganüstü bir şarkı dinlemekten bırakamadıgım şarkı. |
||