|
||
sene 1945 onlar da hep insandılar ne sevgiye inandılar ne saygıya inandılar...senin gibi benim gibi. bu şarkıda kendimi kaybediyorum ben olaganüstü bir şarkı dinlemekten bırakamadıgım şarkı. girişine hastayım. |
||
|
||
evet ya bir girişi var her defasında hazırlıksız yakalanıyorum baskın gibi eyvah o giriş gene dur bi' konsantre olayım... ![]() neyse öyle böyle güzel bir şarkı..neydi..ne demişti..hah 'filistin için lübnan için tüm orta doğuda zulme uğratılan kardeş halkımız için 1945! |
||
|
||
evet ya bir girişi var her defasında hazırlıksız yakalanıyorum baskın gibi eyvah o giriş gene dur bi' konsantre olayım... ![]() ![]() çok sevdiğim bi şarkı onlarda hep insandılaaar! |
||
|
||
| öp incilenen göz yasların kurusun inançlarında burası bıttıgım yer off cok guzel sarkı mor ve ötesi yorumuyla daha baska |
||
|
||
| benim bayıldıgım bir şarkı yorum süper harika ötesi bir şarkı. | ||
|
||
| bu şarkıya bayılıyorum.Aysel Gürel ne güzel sözler yazmış.mvö den de iyi bi şekilde çıktı şarkı onno tunç şarkılarında. | ||
|
||
| muhteşem bir şarkı...her dinlediğimde tüylerimi ürpertiyor.. 6 Ağustos 1945 gerçeğini çok güzel anlatan bir cover..grubumuzda tabikii en güzel şekilde tekrardan yorumlamışş <3<3 | ||
|
||
| kesinlikle harika hazırlanmış ve mor ve ötesi daha çok yakışan bir cover daha olamazdı sanırım... onların sihirli notalarıyla daha bir güzel olmuş şarkı... |
||
|
||
| Kesinlikle insanın bu şarkıyı iyice anlayıp ürpermemesi mümkün değil ! Acı gerçekler.. | ||
|
||
| Açıkçası gayet dinlenesi bir parça ilk dinledigimde biraz neden se? ürperdim ama süper... | ||
|
||
| Gel asırlardan..Uzan da tut,ellerimi...Sımsıcak! Nasıl bir giriştir ya... Çok seviyorum bu şarkıyı.İstenmeyen gerçeklerle yüzleşiyorum,her dinlediğimde.Yine de içim acıyor bi yandan,ürperiyorum
|
||
|
||
| amreikanın o yıllarda su altında yaptıgı nükleer denmelrden biri http://rapidshare.com/files/47048833/nukleer_su_alti_testi.rar bu şarkı hep deriinde gibi gözüken fakat hiç kapanmamış yaraları ''bak burda hala kanayan bir yara var '' diye gösteren bir şarkı |
||
|
||
ben valla açıkhava konserinde duymuştum Mercan Dede ile yaptığı düette harun abinin...süper yani falan.şarkı öyle güzel ki anlatsam kelimeler az kalır.
|
||
|
||
sınıf arkadasımın, okul numarası... çok kıskanıyorum
|
||
|
||
| onno tunç'un müthiş bestesi.Harun Tekin'in müthiş yorumu... daha ne olsun... Ve ümitleri çiçeklerden acıları tarihlerden... |
||