|
||
| bir kere de kerem ö. söylese | ||
|
||
dileyemicez daha. konsrde sölemişler ya onu diyorum.kaydetmiş olan warsa dinlersin tabii neden dinleyemeyelim canım? bu şarkı onno tunç'u anma adına hazırlanan albüm için yorumlanmış bir şarkı. yani albüm çıkınca bol bol dinleriz ![]() ben de ondan dedim ya kuzum..albüm çıkmadı daha diye dinleyemeyeceğiz..
|
||
|
||
| video olarak kaydeden varsa bizle paylaşsa... | ||
|
||
dileyemicez daha. konsrde sölemişler ya onu diyorum.kaydetmiş olan warsa dinlersin tabii Olur mu Dinleyeceğiz mor ve ötesi "1945"i yorumladı! Grup, Onno Tunç adına yaratılan bir anma albümünde yer almak üzere söz ve müziği ünlü besteciye ait, Sezen Aksu'nun yorumuyla tanınan "1945" şarkısını kaydetmek üzere içinde bulunduğumuz günlerde stüdyoya girdi. Satışından elde edilecek tüm gelir ülkemizde müzik eğitimine yönelik bir projeye bağışlanacak olan albümün eylül ayında çıkması planlanıyor. Resmi Sitede Yazıyor.. yahu ben öyle demek istemedimm... daha dinleyemeyeceğiz. yani albüm çıkana kadar demek istedim yahu=) |
||
|
||
arkadaşlar eylül bitti bu albüm daha çıkmadı mı?? ben daha hiç dinleyemedim çok merak ediyorum ya ![]() sabırsızlıkla bekliyorum
|
||
|
||
| albüm eylül sonu çıkacak diye biliyorum ben.ama sanırım daha çıkmadı.albümün çıkış tarihini bilen var mı? | ||
|
||
albüm eylül sonu çıkcak diye biliyorum ben.ama sanırım daha çıkmadı.albümün çıkış tarihini bilen var mı? evet ben de merak ediyorum hem de çokk. albüm çıkmadı mı hala? şöyle bir ağız tadıyla dinleseydik ya
|
||
|
||
sezen aksu yorumunu biliyorum ama mvö yorumunu çok merak ediyorum.harun abi çok güzel söylemişmiş,bir çocuk söylüyor gibiymiş.çok merak ediyorum anlıyacağın.çok süper olmuştur herhalde.şarkı sözleri de çok güzel.ama biraz daha sabır,yakında piyasada olur herhalde.
|
||
|
||
bak böyle güzel güzel anlattın daha da merak ettim ya ![]() ben şarkıyı hiçbir şekilde dinleyemedim yani sezen aksudan da neyse dediğin gibi sabredelim eninde sonunda dinleyecek olma fikri süper nasılsa sabreden derviş muradına ermiş
|
||
|
||
| harbiye konserinde mor ve ötesi tabi ki mercan dedeyle birlikte bu şarkıyı çalarken ağlamamak için zor tuttum kendimi..harun'un ses müthiş ve içten, mercan dede kelimelerle zaten anlatılmaz, ee ortaya da haliyle müthiş bir performans çıkmıştı... | ||
|
||
ya keşke o performansı görmenin bir yolunu bulabilsem ya ben niye herşeyi kaçırıyorum ben de bu yüzden ağlıyacağım çatlıyacağım ya çok merak ediyorum
|
||
|
||
ya keşke o performansı görmenin bir yolunu bulabilsem ya ben niye herşeyi kaçırıyorum ben de bu yüzden ağlıyacağım çatlıyacağım ya çok merak ediyorum ![]() canım d plus varsa arada bak o kanala muhakkak rastlarsın:) türkçe yazabiliyorsak onu kullanmaya gayret edelim arkadaşlar |
||
|
||
ya keşke o performansı görmenin bir yolunu bulabilsem ya ben niye herşeyi kaçırıyorum ben de bu yüzden ağlıyacağım çatlıyacağım ya çok merak ediyorum ![]() canım d plus varsa arada bak o kanala muhakkak rastlarsın:) türkçe yazabiliyorsak onu kullanmaya gayret edelim arkadaşlar offff offf d plus da yok bu arada rastlarsın derken nasıl yani?? sezen aksu'nun yorumuyla falan mı anlamadım? bu şarkının klibi var mı ?
|
||
|
||
| d plus ta o şarkıyı söyledikleri konser devamlı çıkıyor da.. | ||
|
||
acaba o konser görüntüsünü kaydeden var mı peki? çünkü bende d plus yok dediğim gibi ![]() ben de bu güzel şarkıyı dinlemek istiyorum
|
||