|
||
| Ne zaman çıkacak bu albüm? Bilginiz var mı? Eylül sonunda çıkmayacak mıydı? | ||
|
||
Ne zaman çıkacak bu albüm? Bilginiz var mı? Eylül sonunda çıkmayacak mıydı? evet ben de öyle duymuştum.hala çıkmadı mı albüm?
|
||
|
||
| ya hala bu albüm çıkmadı mı? | ||
|
||
| malesef bu albüm hala çıkmadı. | ||
|
||
| kullandıkları her harf her nota mor ve ötesine yakışıyor harika olmuş |
||
|
||
Ne zaman çıkacak bu albüm? Bilginiz var mı? Eylül sonunda çıkmayacak mıydı? albüm kışa doğru çıkacakmış.resmi sitede öyle diyor.
|
||
|
||
| Böyle güzel parçaları mor ve ötesi'nden dinlemek güzel...:::... | ||
|
||
| maalesef şu şarkıyı mvö den dinleyemedim.çok merak ediyorum doğrusu. | ||
|
||
maalesef şu şarkıyı mvö den dinleyemedim.çok merak ediyorum doğrusu. ben de dinleyemedim of ya kışa kadar nasıl dayanacağım ben
|
||
|
||
| bence sözler çok güzel sözleri kimin yazdığını bilmesem MVÖ yazmış sanardım.onlara çok yakışacak bu şarkı. | ||
|
||
| bu şarkıyı ilk kez ve ''1945'' şarkısı olduğunu bilmeden MOR VE ÖTESİ 'nden dinlemiştim d plus ' ta ve gerçekten gözlerim doldu, ilk başta hangi şarkı olduğunu anlayamamıştım ama nakarata geldiğinde anladım ve dedim ki : '' ne kadar güzel bir şarkıymış ayrıca Harun'un yorumada fevkalade! '' ama o kadar duygulandım ki bilemezsiniz ... sabırsızlıkla bekliyoruz ! | ||
|
||
| albüm ne zaman çıkacak ya sezen aksu çok güzel yorumluyordu bu şarkıyı bir de harun'un ağzından duymayı çok istiyorum çıksın şu albüm de rahatlayalım artık | ||
|
||
katılyorum ya bir türlü çıkamadı. aynı klip olayında olduğu gibi çatlayacağım artık. mor ve ötesi bizi bekletiyor hep böyle ama
|
||
|
||
ama bu albüm tam olarak da onların elinde değil ki onna tunç'un anısına çıkan bir albüm olduğu ve başka şarkıcıların da şarkı yorumladığı için biraz geç çıkıyor olabilir ya da plak şirketinden kaynaklanıyordur geç çıkması ama klip konusunda kesinlikle haklısın
|
||
|
||
zaten kısmen şaka yapmıştım neyse umarım en kısa zamanda çıkar(bunu söylemekten bıktım ama ) sabırsızlıkla bekliyorum/z
|
||