Notice: Undefined index: arc_full in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 613
1945

Notice: Undefined index: arc_home in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 372

Notice: Undefined index: arc_topic in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 373
mor ve ötesi fan sitesi () => Albüm Dışından Sesler

: 1945

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 389

: 1 2 3 4 5 [ 6 ] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

c_y_l_n 12.03.2007 15:18:24
peki albüm çıktı mı?

cenuz*23* 12.03.2007 16:13:35
mor e ötesi-aylin aslım-şebnem ferah...güzel olacağa benziyor.peki ne zaman çıkacağı hakkında hala bir bilgi yokmu?

12.03.2007 18:50:52
açıkcası şarkıları ve seslendiren sanatçıları pek beğenmedim Undecided aylin aslım, hayko cepkin, mor ve ötesi ve şebnem ferah dışındakiler pek ilgimi çekmedi. umarım güzel bir albüm olur. ağzımın açık kalması dileğiyle Grin hala çıkmadı değil mi albüm?? ne albümmüş ya... umudumu bile kesmiştim nerdeyse Tongue çıkar yakında umarım... umarım!!

pebble 13.03.2007 07:38:52
yok hala çıkmadı. basın açıklaması yapmışlar, albümde kimlerin yer alacağını söylemişler. albüm doublemoon dan çıkacakmış ama kesin bir tarih yok henüz. beklemedeyiz.. Wink

cagico 15.03.2007 17:27:53
şu anda dinliyorum, ilk defa dinliyorum ve yazmadan duramayacağım: kesinlikle muhteşem! muhteşem ötesi hatta. bu şarkı mvö'nün en iyi coverı olur. favorim artık. harun abi nasıl söylemiş öyle ya, o nasıl sestir öyle. müzik de süper olmuş. bu şarkı dinle dinle ağla şarkısı! alkışlıyorum, çok güzel çookk. insanın yüreğine işliyor. boğazınızda düğümlenip kalıyor.off bee, dağıttılar yine! helal olsun.

reni_b 15.03.2007 20:41:26
nasıl buldun şarkıyı??

cagico 16.03.2007 23:59:31
melekler bulmuşlar şarkıyı,bana da verdiler! Wink melekler'e sevgiler.. Cheesy

17.03.2007 10:42:01
Meleklere selam söyleyin şarkıyı dinleme fırsatım oldu

ŞİRKET 17.03.2007 11:30:51
bence çok iyi söyleyeceklerdir tabi dinlemeden de bir şey denilmez ama başarılı bir şarkı...

mvökeş[dnz] 17.03.2007 11:43:20
ben bir konserlerinde dinledim bu şarkıyı..çok iyi söyledi harun..ayrıca mercan dede de çok başarılı bir şekilde eşlik etti mvö'ye...

rainbow 17.03.2007 13:56:09
bende harbiye açıkhava'da ki canlı performans görüntülerinden izlemiştim, gerçekten çok hoş yorumlamış şarkıyı mvö. albümdeki halide eminim performans gibi süperdir(:

c_y_l_n 17.03.2007 15:31:07
melekler sizi duydu sanırım Wink Cheesy
gerçekten şarkıyı çok güzel yorumlamışlar.harun abi o kadar içten bir sesle söylemiş ki.zaten bu içten sesi ancak ney tamamlayabilirdi.mercan dedeyle beraber gene çok büyük işler başarmışlar.umarım album bir an önce çıkarda orjinalinide dinleriz.

17.03.2007 23:36:36
bu güzel şarkıyı malesef canlı olarak dinleyememiştim ama internetten bulup dinlemiştim. bence müthiş ötesi bir cover olmuş. bunda mercan dede'nin etkisi çok büyük. şarkının müziği kendimden alıyor beni. tabi ki mor ve ötesi yorumu da etkili şarkıyı bu kadar beğenmemde. harun abi çok içten söylüyor ya. hem sözler hem müzik acaip vurdu beni. tarif edemem bunu. "senin gibi benim gibi onlar da insandılar ve sevgiye inandılar." bölümünde dikkat ettiyseniz harun abi çok canalıcı şekilde söylüyor. ya nasıl anlatsam bilmiyorum ama bu şarkıyı dinlerken canım acıyor benim. bu cümle yeterli kalır mı bilmiyorum ama canımı yakıyor işte Undecided çok vurucu bir şarkı....
şu albümde çıksın artık...!! sabrım tükendi Smiley

17.03.2007 23:42:41
Albüm yalan oldu.Şarkının bir kısmını ben kendimize uyarladım dinledikçe albümün çıkmasına inanmıştık ya.
İnandılar albümün çıkacağına inandılar.Neyse geyik bi kenarada çok ağır bir şarkı öncesinde gelen küçük bir konuşma şarkının nereye gideceğini seyircilerin dinleyenlerinde ilk defa dinleyeceği bir şarkı olduğunu hatırlatarak başlıyor Harun.
Çok içten yüreğinizi burkacak bir şarkı.
Coverlarda başarılar devam ediyor zaten alıştıkda bu şarkı bir başka Mercan dede o ne müzik öyle ya iyice şarkıyı vurucu hale getiriyor.
Mor ve Ötesi'ne saygılar burdan başarıların devamı gelir bu duyarlılıkları hiç bir zaman kaybolmaz İNANIYORUZ.

seahorse 18.03.2007 00:55:08
   mercan dede ve mor ve ötesi birlikte müthiş olmuşlar Cheesy .şarkının sözleri çok anlamlı ve değerli bence.neyin sesi beni hep büyülemiştir ve 1945 dinledikten sonra tekrar etkilendim.herşey o kadar uyumlu olmuş ki...bu şarkıyı konserde dinlemeyi çok isterdim Cry.umarım albüm yakında çıkar da doya doya 1945 i dinlerim. Smiley(diğer şarkıları  ve yorumlarını da merak ediyorum).         
      sene 1945  onlar da hep insandılar ve sevgiye inandılar ve saygıya inandılar senin gibi benim gibi... Smiley Smiley

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 446

: 1 2 3 4 5 [ 6 ] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

Notice: Undefined index: arc_register in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 468