|
||
| ya şu burak abinin kafasında ki morluk ne?? izmir konserinde de vardı melisle bir türlü çözemedik..önceki sayfalara yazdıysanız özür ama bütün sayfalara bakamadım ve gördüğüm kadarıyla yoktu zaten.. |
||
|
||
| Bende farkettim.Eger gerçek morluk olsaydı bir şekilde kapatırlardı onu.Ama büyük ihtimal bilerek yapılan birşeye benziyor. | ||
|
||
evet zaten damga gibi birşey gerçek morluk değil..çünkü provalara girerken vardı ama konserde yoktu..ne olduğunu çok merak ettim
|
||
|
||
| Bende heralde sanırım sorarlarsa söylerler bi ara ... | ||
|
||
| vay vay vay kereme öz.e bakınn keröz e bakmaktan diğerlerine bakamıyorum ya | ||
|
||
| fotolar her zamanki gibi süper........................... | ||
|
||
| Fotoğraflar güzel güzelde Kerem Özyeğen'in yeni imajı ilginç. | ||
|
||
ya şu burak abinin kafasında ki morluk ne?? izmir konserinde de vardı melisle bir türlü çözemedik..önceki sayfalara yazdıysanız özür ama bütün sayfalara bakamadım ve gördüğüm kadarıyla yoktu zaten.. Evet ya merak konusu oldu valla Gizem'in de söylediği gibi provalara girerken vardı ama konserde falan göremedim ben sır dolu bir morluk ilginç.sonradan gelme bir edit : Arkadaşlar sanırım o hep vardı ama Burak abinin saçı uzun olduğundan göremedik ![]() Göz gezdirin fotoğraflara anlarsınız (: http://www.morveotesifan.com/forum/index.php/topic,20403.0.html |
||
|
||
evet daha önceden varmış o morluk
|
||
|
||
tuğçe dediki, trafik çok önceden kazası yapmış.bkz; rainbow
|
||
|
||
tuğçe dediki, trafik çok önceden kazası yapmış.bkz; rainbow aa evet rolling stone'nun ilk sayısında bi röportaj vardı kötü bir trafik kazası geçirdi falan diyordu o mu acaba???!
![]() |
||
|
||
Ben o morluk dogum lekesi diye duymustum ama emin degilim..
|
||
|
||
Ben o morluk dogum lekesi diye duymustum ama emin degilim.. ![]() olabilir de
|
||
|
||
tuğçe dediki, trafik çok önceden kazası yapmış.bkz; rainbow aa evet rolling stone'nun ilk sayısında bi röportaj vardı kötü bir trafik kazası geçirdi falan diyordu o mu acaba???!![]() evet canım aynen dediğin rolling stone'un ilk sayısındaki röportajda yazıyordu..
|
||
|
||
evet canım aynen dediğin rolling stone'un ilk sayısındaki röportajda yazıyordu..Ay abiim, kıyamam yaa.. Kaza yapmış demek ): |
||