|
||
tuğçe dediki, trafik çok önceden kazası yapmış.bkz; rainbow evet ben de duymuştum ![]() .. traifk kazasından
|
||
|
||
| keröz harika harika!çok yakışıklı!gözlerimi alamadım!!! | ||
|
||
evet canım aynen dediğin rolling stone'un ilk sayısındaki röportajda yazıyordu..Ay abiim, kıyamam yaa.. Kaza yapmış demek ): bende dediğim gibi derginin yalancısıyım ama bire bir sorduysanız ona birşey diyemeyeceğim. neyse, beyler bayanlar başlıktan saptık baya, konudan devam edelim.. |
||
|
||
süper ötesii ... mükemmel olmuş ... ![]() keremöz. süper olmuş... tarz yaratmış ama mükemmel ötesi.
|
||
|
||
evet, da da da damm ![]() bir immortal_deniz haberi, rainbow düzenlemesi ile karşınızda yepyeni bir fotoğraf..
|
||
|
||
vaovv yeni fotoğraf denizcim ve adaşım ikinizede teşekür ederiz
|
||
|
||
fotoğrafların tamamı ne zaman resmi siteye eklenecek? ?bu arada son fotoğrafı çok beğendim.:. |
||
|
||
resimler çok harika olmuş özelliklede keremöz çok süper çıkmış ama nedense HARUN un gözlerinde bi gariplik var ya sanki resim çektirmek istemiyormuş gibi çıkmış
|
||
|
||
resimler harika olmus keremin sacini cok begendim
|
||
|
||
oo yeni resim mi görüyorum ne Deniz'im, Tuğçe'm sağolun çokk (: Evet Harun abi ilginç çıkmış =/ ama sevdim sevdim (: |
||
|
||
| harun abi çok karizmatik...harika çıkmış morlar sağolun.. | ||
|
||
Burak abi cin gibi bakmış.tü tü tü
|
||
|
||
| çok guzel çok şekerler ya allahım | ||
|
||
| harun abi çokk yakışıklısın ama fotojenik değilsin bu resimlerde çokk daha güzel çıkabilirdin bir de hakikaten keröz süper çıkmış saçları buda süper olmuşş | ||
|
||
çok güzel fotoğraflar süper çıkmışlar
|
||