|
||
| şokkk!! nasıl resimler onlar yaaa offf çok beğendimm kim bilir klip nasıl olacak merak içindeyim =) |
||
|
||
tahminim kliptede bu tarzdaki elbise ve modelleriyle çekilecekler çokda güzel olur valla.
|
||
|
||
| tutuklu kaldım :O | ||
|
||
tahminim kliptede bu tarzdaki elbise ve modelleriyle çekilecekler çokda güzel olur valla. evet klip süper olcak galiba |
||
|
||
| onlar ne beee!! keröz'ün saçları harika..daha fazla fotoğraf istiyoruz! |
||
|
||
| Burak abi yine dagıtmış ama kerem özyegenin saç stili de güzel | ||
|
||
| Öldüm, bittimmm !! Süper ya süper ! |
||
|
||
| Kerem özyeğen gerçekten çok farklı çıkmış çok beğendim.. Harun gene tipik bakışıyla bakmış... Genel güzel yani
|
||
|
||
Ben acikcasi daha farkli fotolar bekliyordum...Evet Kereme bu imaj pek uymamis bence de.... ama tam bir rockcu olmus Basarilar dileriz mvö grubuna
|
||
|
||
tek kelimeyle mükemmel çıkmışlar maşallah nazar değmesin meleklerime
|
||
|
||
keröz abimize bakın ya.çok harika olmuş ya zaten öyle ama. hepsi muhteşem olmuş.klibi daha çok merak ettim şimdi.keröz abimimize baktım kaldım ya!
|
||
|
||
yahu süper olmuş süper süper bayıldım, diyecek söz bulamıyorum
|
||
|
||
kerem ö.ye nolmuş ölee saçları yakıo ![]() en normal harun çıkmış alışık olduğum gibi. diğerleri de güzel değişik ![]() burağa bişi olmuş ama anlamadım şeker insan yaa kerem abide çok hoş çıkmış bu arada bunun içinde teşekkürler.ellerinize sağlık çok güzel olmuş.ya harikalar ya harika keremöz harika çıkmış fotografta..
. |
||
|
||
Ben Kerem Özyegen'in saclarini hic begenmedim.. Cok kötü olmus bence.. Kestirmesine birsey demiyorum ama böyle emolar gibi tek gözünü kapatmis falan.. Ben begenmedim.. ![]() Digerlerinde zaten pek bir degisiklik yok.. Resimler güzel cekilmis.. ![]() Yigidim dirinim'i gördüm daha iyi oldum..
|
||
|
||
Yiğidim dırınım...Müthiş ya ![]() Gömleklere hasta oldum ben |
||