mor ve ötesi fan sitesi | forum (Arşiv Ana sayfa) => Röportajlar - Basın

Konu: Mor Ve Ötesi tanıtım fotoğraflarıyla hazır

Sayfa: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 7 8 9 10

rumeysa 12.03.2008 15:24:40
kerem kabadayı nın gözlerinde göz kalemi mi var ben mi kafayı yiyorum.. Shocked Shocked
eveet KEREMDAŞ göz kalemi değilde sürme var sankim... Wink

Hayir göz kalemiyle sürmenin arasinda ki farki anlamadim ama neyse.. Grin

Evet Merve gözlerine  kalem cekmis.. Gayette ici durmus bence.. Smiley

nisanur 12.03.2008 15:25:47
Keremler çok değişmiş ya ... ama resimden karizma akıyor

evet ya hemde ne karizma

egemen35 12.03.2008 16:02:18
Keremler çok değişmiş ya ... ama resimden karizma akıyor

evet ya hemde ne karizma

evet keremler süper

kubra 12.03.2008 16:13:59
Çok şekil çıkmışlar yaaa cidden çok karizma adamlar Harun TEKİN'i taparca sevdiğim halde Kerem ÖZYEĞEN'e bittim  Smiley

mvosbgdb 12.03.2008 17:14:35
resimi bi ilk görünce ufak çaplı bi kalp krizi geçirdim olumlu anlamda. bi de ufak frekanslı bi çığlık attım......... bu resim güzel olmuş beah............ bravo okan a ve bravo ümit ünal a. ümit ünal demişti ki, her grup üyesinin genel kişiliklerine uyan, onları anlatan bi kıyafet tasarlamış. hmm demek bu kıyafetler onları anlatıyo... : )harun t. in gömleği bitek görülüyo ve çok karman çorman bir gömlekmiş gibi görünüyo.. kerem ö. in saçlarına gelince... yakışmış... kerem k. nın gözlerindeki kalem/sürme ona yakışmış, ama sakalı biraz kısa kalmış... burak g. in alnındaki morluk taa 6 marttaki programda da vardı ve ne olduğu anlaşılmıo..... ahenkleri çok iyi. olumsuz bi eleştiri: daha farklı bi arkaplan bekleyebilirdik olumlu bi eleştiri: yakalardaki yazılar çok yaratıcı olmuş, bunu akıl edeni takdir ediyorum. resimlerden okunmuyo o ayrı. ama sonuç olarak resim gayet güzel olmuş..

mvosbgdb 12.03.2008 17:19:14
Foto Okan, Mor ve Ötesi’ni sunar

Mor ve Ötesi geçen hafta Okan Bayülgen ile bir fotoğraf çekimi gerçekleştirdi. Tamer Yılmaz’ın Fabrika Stüdyosu’nda siyah-beyaz ve renkli yapılan çekimlerden Bayülgen hiçbir ücret talep etmedi. Çekimlerde grup üyeleri Ümit Ünal tarafından tasarlanan yeni kıyafetleri giydiler. Eurovision Şarkı Yarışması’nda grubun giyeceği kıyafetlerin yakasındaki yazılar ise dikkat çekti. Yazılar arasında, ‘Fırtınadan önceki sessizlik’, ‘Onun sesi bir armağan’ gibi yazılar bulunuyor.

diğer yazıların ne olduğunu merak ettik şimdi dimi SmileyHuh gerçi zaten bu ikisi bile yeterince karmaşıklık sağlıyo beyinlerde. onun sesi bir armağan nedir ya. o kimdir? neden onun sesi armağan olsun? vs vs vs ama bu resimler bizim sabırsızlığımızı artırdı. mayıs a kadar da baya var be. ama bi kaç hafta içinde klip çıkcak. ondan sonra belki konserler falan. bu mayıs ayı çok güzel geçicek...

* Nevermind(!) 12.03.2008 19:25:29
taparım benn grubumaaa  Kiss

kutlay 12.03.2008 19:48:06
sanıyorum ki sahneye de buna benzer bir şeylerle çıkacaklar Cheesy

immortal_deniz 12.03.2008 19:58:08
Foto Okan, Mor ve Ötesi’ni sunar

Mor ve Ötesi geçen hafta Okan Bayülgen ile bir fotoğraf çekimi gerçekleştirdi. Tamer Yılmaz’ın Fabrika Stüdyosu’nda siyah-beyaz ve renkli yapılan çekimlerden Bayülgen hiçbir ücret talep etmedi. Çekimlerde grup üyeleri Ümit Ünal tarafından tasarlanan yeni kıyafetleri giydiler. Eurovision Şarkı Yarışması’nda grubun giyeceği kıyafetlerin yakasındaki yazılar ise dikkat çekti. Yazılar arasında, ‘Fırtınadan önceki sessizlik’, ‘Onun sesi bir armağan’ gibi yazılar bulunuyor.

diğer yazıların ne olduğunu merak ettik şimdi dimi SmileyHuh gerçi zaten bu ikisi bile yeterince karmaşıklık sağlıyo beyinlerde. onun sesi bir armağan nedir ya. o kimdir? neden onun sesi armağan olsun? vs vs vs ama bu resimler bizim sabırsızlığımızı artırdı. mayıs a kadar da baya var be. ama bi kaç hafta içinde klip çıkcak. ondan sonra belki konserler falan. bu mayıs ayı çok güzel geçicek...

Onun sesi bir armağan sözü Harun için.Bu sözlerle ilgili şimdilik yeterli olan açıklama;
http://www.milliyet.com.tr/default.aspx?aType=HaberDetay&ArticleID=503204&ver=237
Cheesy

burakpurple 12.03.2008 20:46:17
çaktırmayın ama keröz tam emo çıkmış Grin;D

burakpurple 12.03.2008 20:48:00
yazılar ingilizce...

belkıs 12.03.2008 20:49:22
en çok kerem değişmiş ya gördüğümde çok şaşırdım.ama süper çıkmışlar ya hepsi de mükemmellll....

burki 12.03.2008 20:53:41
acayip çıkmışlar yaa resimleri beğenmedim

burakpurple 12.03.2008 20:57:22
bencede acayip olmuş.yani ''çok havalı'' olmuşlar .

derin miray 12.03.2008 21:01:19
bencede acayip olmuş.yani ''çok havalı'' olmuşlar .
evet hem ne o kadar makyaj.. yüzleri bile yapma gibi olmuş..eski doğal halleri daha güzel ve özgün duruyor bence Wink

Sayfa: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 7 8 9 10