|
||
acayip çıkmışlar yaa resimleri beğenmedim bencede acayip olmuş.yani ''çok havalı'' olmuşlar .
|
||
|
||
çaktırmayın ama keröz tam emo çıkmış ;Dya saçını bir fönledi diye direkt emo mu oldu, bir kere keröz bey öyle ezik ezik duygusal mod da bakmamış fotoğrafta açıkçası ben beğendim fotoğraftaki halini (:
|
||
|
||
çaktırmayın ama keröz tam emo çıkmış ;Dya saçını bir fönledi diye direkt emo mu oldu, bir kere keröz bey öyle ezik ezik duygusal mod da bakmamış fotoğrafta açıkçası ben beğendim fotoğraftaki halini (: . tabi ezik ezik baktığı söylenemez hayatta.gömleğinde ''slience before the storm'' yazıyor dimi? |
||
|
||
| ümit ünal şöyle demiş: Harun’un duruşunda yalnızlığı ve yıldız olmayı hissediyorsun. Gömleğinin üzerinde de “Sesi bir hediye” yazıyor. Kerem Kabadayı derin bakan, uzağı ve öteyi gören, entelektüel bir adam. İletişim kurmanız çok mümkün değil. Yörüngesi farklı. Onun gömleğinin üzerinde “Kimsenin göremediğini görür” mesajı var. Kerem Özyeğen yaşamda da iddiası olan bir adam. Giyimde aslında en cesaretli duruşu ve farklı arayışları olan o. Kostümleriyle ikinci bir solist çıktığına inanıyorum. Kerem’in bir sessizliği olduğu için sloganı “Fırtına öncesi sessizlik”. Burak sahnenin gerilerinde olmasına rağmen en naif duran eleman. Onu şöyle tanımladım: “Camdan kalbi olan adam”. Proporsiyonu en düzgün olanlardan biri Burak olduğu için ona biraz daha iddialı şeyler hazırlıyorum. |
||
|
||
| resimler mükemmel olmuş kerem özyeğen özellikle müthiş çıkmış... | ||
|
||
| şimdi farkettim arkadaşlar aktarmak istedim akşam gazetesinin bgünkü ekinde ikinci sayfada morların yeni kostümleri ve altında şu yazı var. mesajlar ceket üzerinden hemen altında grubun ceketlerinin üzerinde "fırtına öncesi sessizlik"gibi çeşitli yazılar vardı. ve onun sesi bir armagan yazıları varmış. |
||
|
||
| Foto Okan, Mor ve Ötesi’ni sunar Mor ve Ötesi geçen hafta Okan Bayülgen ile bir fotoğraf çekimi gerçekleştirdi. Tamer Yılmaz’ın Fabrika Stüdyosu’nda siyah-beyaz ve renkli yapılan çekimlerden Bayülgen hiçbir ücret talep etmedi. Çekimlerde grup üyeleri Ümit Ünal tarafından tasarlanan yeni kıyafetleri giydiler. Eurovision Şarkı Yarışması’nda grubun giyeceği kıyafetlerin yakasındaki yazılar ise dikkat çekti. Yazılar arasında, ‘Fırtınadan önceki sessizlik’, ‘Onun sesi bir armağan’ gibi yazılar bulunuyor. |
||
|
||
kerem özyeğen son samuray olmuş ya :)bir kılıcı eksik ![]() ama şaka bir yana harika olmuş |
||
|
||
| kerem abiyi tanıyamadım ya o ne saçlar öyle şok oldum resmen | ||
|
||
kerem kabadayı nın gözlerinde göz kalemi mi var ben mi kafayı yiyorum.. eveet KEREMDAŞ göz kalemi değilde sürme var sankim... ![]() ![]() Hayir göz kalemiyle sürmenin arasinda ki farki anlamadim ama neyse.. ![]() Evet Merve gözlerine kalem cekmis.. Gayette ici durmus bence.. ![]() yok ama neyse.. ![]() bence de yakışmış ya hoşduruyor..beğendim resimleri çok farklı ve hoş olmuş (: ayrıca şunu da ekleyeyim şu göz kalemi denen meret erkeklere kadınlardan daha çok yakışıyor ya..ben bunu anladım..
|
||
|
||
ooo super olmuslar, tam delilerimize uygun
|
||
|
||
| okan bayulgenin fotograflari çektigini yeni gordum kaliteli bir adam yaptigi iste kaliteli oluyo Super otesi | ||
|
||
Biraz ilginç buldum fotoğrafları.... yani nasıl söylesem samimi ve sıcak gelmedi bana.... ![]() Bu dört sevimli adamın fotoğraflarda bu kadar acayip çıkması nasıl mümkün olabilmiş acaba
|
||
|
||
Tek kelimeyle ağzım açık kaldı Kerem Özyeğen'i görünce.Hepsi çok güzel çıkmışlar.Degişik olmuşlar.Yakışmış hepsine bu haller.Hepsini böyle görmek birazcık tuaf ama alışırız zor değil.Bu arada ağzım hala açık kapanmadı .
|
||
|
||
| fotolar süper yhaa çok teşekkürler =) | ||