|
||
| Bir sorun yada benzeri birşey olduğunda kendımızı karsı tarafın yerine koyabiliyor muyuz arkadaşlar? Sizler bu konuda neler düşünüyorsunuz?. Empatinin hayatımızdaki yeri ve bize kazandırdıkları nedir? Çok soru sordum ama konuşalım işte
|
||
|
||
| Ben empati yaparim.. Cokta iyi birsey oldugunu düsünüyorum.. Karsi tarafin neler yasadigini, neler hissettigini anlayabiliyorum en azindan biraz.. Kötü bir yani yok empati yapmanin..
|
||
|
||
-sinirlendiğim zamanınlar dışında empati kurabiliyorum..Sinirlenince ne yaptığımı bile bilmediğim için başkalarını düşünecek hâle gelemiyorum
|
||
|
||
Her konuda empati yapabiliyorum ama benım karsımdakiler de yapsa keske
|
||
|
||
-sinirlendiğim zamanınlar dışında empati kurabiliyorum..Sinirlenince ne yaptığımı bile bilmediğim için başkalarını düşünecek hâle gelemiyorum
![]() |
||
|
||
| allaha şükür yapabiliyorum:) | ||
|
||
| ben çoğu zaman yapıyorum. ama bazen insanın bilinç altındaki dürtüler ortaya çıkıyor ve herşey karmakarışık bir hal alıyor. | ||
|
||
| Çoğu zaman yapmışımdır ama son zamanlarda bu yanım eksik kaldı gibi =/ | ||
|
||
| empati yapmaya çalışıyorum.ama öfkeli bir anımda o anda düşünemeyip karşımdakinin yerine kendimi koyamayabilirim tabii. | ||
|
||
çok sinirli olmadığım zamanlar dışında evet genellikle yapıyorum
|
||
|
||
| Ama önemli olan sinir halindeyken yapabilmektir bence.. | ||
|
||
Her konuda empati yapabiliyorum ama benım karsımdakiler de yapsa keske
![]() |
||
|
||
| sinirli olmadığım zamalar yapabiliyorum | ||
|
||
| Yapılacak insansa yapmaya çalışıyorum. | ||
|
||
-sinirlendiğim zamanınlar dışında empati kurabiliyorum..Sinirlenince ne yaptığımı bile bilmediğim için başkalarını düşünecek hâle gelemiyorum kesinlikle ya sinirlenince hiç birşey düşünemem ama normal halimde empati yapmaya özen gösteririm
![]() |
||