|
||
-sinirlendiğim zamanınlar dışında empati kurabiliyorum..Sinirlenince ne yaptığımı bile bilmediğim için başkalarını düşünecek hâle gelemiyorum ![]() ne yazık kı!!!bende öyle... |
||
|
||
| Her zaman kurarım.Empati uzmanıyım neredeyse : ) | ||
|
||
| Hayır asla yapamam..!!hatta benim için dünyanın en zor işlerinden biridir..! | ||
|
||
| Valla sinirlenince gözüm pek bir şey görmez,onun dışında kurabiliyorum,başka pencere hesabı hayatta işe yarıyor. | ||
|
||
| yapabiliyorum ama bazen çok sabit ve inatçida olabiliyorumççve anlasam bile anlamamazlıktan geliyorum.. okdarda da olsun kimse beni tınlayıp empati kurmadıkları için o kadarda umursamıyorum... | ||
|
||
bazı özel zamanlar dışında empati kurarım ama sevmediğim bir kişiyse bu gibi oluşumlara hiç kalkışmıyorum bile
|
||
|
||
| eskiden çok özen gösterirdim, ama şu zamanlarda kimsenin bana karşı empati kurmadığını anladığım için bana empati kurmayanlara bende kurmuyorum. | ||
|
||
| bir şeyi düşünürken karşı taraftaki kişinin de bakış açısından bakmaya özen gösteriyorum.ama empati değil de,karşı taraftakinin yaşadıklarını yaşamak daha etkili oluyor bence... | ||
|
||
elımden geldıgınce yaparım genellıkle her olaya empatıyle yaklasırım ama ne yazık kı karsımdakı ınsanlar bana empatıyle yaklasmazlar
|
||
|
||
benim hep yarım kalıyor.tam yaparken aman banane yaa diyorum ;Dkötü bişey tabi yapmak lazım.sinirlenince zor oluyor ama
|
||
|
||
| her durum karşısında empati kurarım. ama bazen bu durum insanın canını sıkabiliyor. |
||
|
||
| Çok sinirim tepemde olursa çok zor ama normalde ilk başta karşı tarafı düşünmeye çalışırım.. | ||
|
||
-sinirlendiğim zamanınlar dışında empati kurabiliyorum..Sinirlenince ne yaptığımı bile bilmediğim için başkalarını düşünecek hâle gelemiyorum ![]() Bende sakin oldugum an biraz empati kurabiliyorum... |
||
|
||
| öfkeli ,sinirli oldugum zamnlar empati kuramam! kurmaya calışsam bile kuramam zaten!onun dısında cok sık olmasa bile kurarım empati! |
||
|
||
genelde karşımdakinin üzüntülü olduğu anlarda empati kurabiliyorum
|
||