|
||
| keşke her zaman yapabilsem ama yaptığım zaman bunun yararını görüyorum. | ||
|
||
evet bunu çokça yaparım.. bence empati kurmak çok önemli.. her insan kendini çok iyi anlayan veya anlamaya çalışan insanlarla dostluk kurmak ister..zaten dostluk da bunun üzerinedir..
|
||
|
||
Empati yapmaya çalışıyorum.Gerçekten çok iyi bir şey.Özellikle insanlar arası ilişkiler için çok yararlı.Ama bazen empati yapsam da "Tamam o da haklı ama ben de haklıyım!" gibi bir sonuç çıkıyor ortaya .Yani her iki tarafta yapmalı bunu ki böylece ortak bir noktada birleşilip sonuca gidilebilsin...
|
||
|
||
bende empati kurarım bence herkesinde empati kurması gerekir. bence karşımızdaki insanla ilişkilerimizi olumlu yönde etkiler
|
||
|
||
elimden geleni yapıyorum ama pek başarılı olamıyorum empati kuramıyorum pek. ama kurabilmeyi gerçekten çok isterdim çünkü insana çok şey kazandırıyordur...
|
||
|
||
| Bence kimse tam anlamıyla empati yapamaz ya da yapsa da bu %100 olmaz çünkü çok zor birşey, kendinizi onun yerine koyup onun gibi düşünmeye ve algılamaya çalışıyorsunuz. | ||
|
||
| ben çoğu konuda bunu yapıyorum kendimi onun yerine koyup düşünmeye, karşımdakini anlamaya çalışıyorum .. | ||
|
||
| Empati, bir insanın, kendisini karşısındaki insanın yerine koyarak onun duygularını ve düşüncelerini doğru olarak anlamasıdır. peki sizin empati hakkındaki düşünceleriniz neler arkadaşlar ![]() ben su sıralar o kadar çok empati kuruyorum ki neredeyse hastalık haline geldi her olayda kendimi başkalarının yerine koymaktan bıktım yani
|
||