|
||
| yok saat yönünün tersinde dönüyo sandım başta yani öyle geldi sanırım bana ama yok saat yönünde dönüyo başka yöne de sapsın dedim ama çok istikrarlıymış ne yaptıysam caydıramadım
|
||
|
||
bir saga dönüyor az zorladim solada döndü ![]() Dahimiyim neyim ![]() güzel bi paylasim olmus...... |
||
|
||
Sola dönüyor bu sadece
|
||
|
||
| ilk önce baktım saat yönünde dönmüyordu yazıyı okumak için sayfayı aşağıya indirdim sonra tekrar yukarı çıkardım sayfayı bu sefer saat yönünde dönmeye başladı bu ne şimdi | ||
|
||
| bu yine saat yönünün tersinde dönmeye başladı ben iki türlü görüyom şimdi dahi mi oluyom ? | ||
|
||
sag benim beyin. zaten ise yaramaz ne varsa beni bulur
|
||
|
||
| haaaa şimdi anladım arkadaşlar bu kandırmaca resme dikkatli bakın belli saniye aralıklarında yön değiştiriyo çünkü annemle bu resmi incelerken aynı anda yön değişitirp döndüğünü gördük yani iki taraflı bilerek dönüyo dahi değilsiniz hatta daha kötüsünüz neyseki ben bunu anladım en azından bu kadar kafam çalışıyo | ||
|
||
haaaa şimdi anladım arkadaşlar bu kandırmaca resme dikkatli bakın belli saniye aralıklarında yön değiştiriyo çünkü annemle bu resmi incelerken aynı anda yön değişitirp döndüğünü gördük yani iki taraflı bilerek dönüyo dahi değilsiniz hatta daha kötüsünüz neyseki ben bunu anladım en azından bu kadar kafam çalışıyo haklisin ya. gercektende bir kac dakika sonra solada döndü bende bosuna beynime hakaret ettim durduk yere
|
||
|
||
| sğa dönüyor yahu..boşuna yazmıyoz:Dşiir miir:D | ||
|
||
iki yöne de dönerken gördüm ama dahi olduğumu zannetmiyorum
|
||
|
||
sğa dönüyor yahu..boşuna yazmıyoz:Dşiir miir:D dikkatli bak oyun var bunda iki yöne de dönüyo biraz sabır sadece
|
||
|
||
| arkadaşlar bu gerçek falan değil.öyle olsaydı 3 kişi aynı anda aynı şeyi göremez yani.denedik... | ||
|
||
hep sağa dönüyor ya zorladım ancak sola döndüremedim
|
||
|
||
Arkadaşlar bu resmin sırrını annemle çözdük ![]() Resme dikkatli bakarsanız kadının 15 sn de bir ayak değiştirdiğini görürsünüz.. Kadın önce sağa,ayak değiştirdikten sonra ise sola dönüyor.. En üzüldüğüm şey ise annemin bir dahi olması..Nasıl göremedim ben ya
|
||
|
||
| sağa döndü yaaa | ||