|
||
| sola dönüyorr yav bu kadın biraz zaman geçtikçe bir sağa dönüyor bir sola... |
||
|
||
sola dönüyorr yav bu kadın biraz zaman geçtikçe bir sağa dönüyor bir sola... Bizde yeni farkettik ayak değiştiriyor.. |
||
|
||
ben sola dönüyor görüyorum
|
||
|
||
Sağa dönüyo bu kadın bir sola döndüğü yok
|
||
|
||
iki tarafa da döndü sanırım.ama arada takıldı sola da döndü,sağa da.
|
||
|
||
sağa dönüyoooo
|
||
|
||
bi kaç defa baktım hepsinde farklı yönlere döndüğünü sezdim ama genelde saat yönünün tersine döndü benim gözümde. ve birinin dediği gibi bi oyun fln yok çünkü istediğim zaman saat yönünde istediğim zaman saat yönünün tersine döndürebildim bikaç denemeden sonra ustalaşıyosunuz. ama bence bu dahiliği ölçücek bişey diil tabiiki öyle ki, bir milyonda bir insan dahi oluyormuş. yani türkiye de 70 dünyada 6000 dahi var belki de yaklaşık olarak. ve şu testte birsürü insan iki yöne de döndürebildiğini söylemiş bu 70 insanın yaklaşık 10 u burda mı yani? gerçi bence türk bir dahi büyük ihtimalle morveötesi dinlerdi ama ![]() neyse. ama yine de egomuzu tatmin etme açısından güzel bi test
|
||
|
||
dahi miyim bilemem ama istediğim zaman istediğim tarafa dönüyor gibi görebiliyorum. yetmezmiş gibi annem de görebiliyor... bir eve iki dahi fazla
|
||
|
||
dahi miyim bilemem ama istediğim zaman istediğim tarafa dönüyor gibi görebiliyorum. yetmezmiş gibi annem de görebiliyor... bir eve iki dahi fazla orjinal bi program olmadıgı burdan belli, aynı anda görüyoruz ![]()
|
||
|
||
| kadina bakmadan önce ilk basta altaki yaziyi okudum sonra kadina baktim, kadin sola dogru dönüyordu, sonra devam baktim kadina , kadin saga dogru döndü, sonra kadin yine sola dogru döndü.. ya ben dahi degilim biliyorum , yanlis olabilirmi bu? |
||
|
||
hangi yönü istersem o yönde dönüyor
|
||
|
||
kadina bakmadan önce ilk basta altaki yaziyi okudum sonra kadina baktim, kadin sola dogru dönüyordu, sonra devam baktim kadina , kadin saga dogru döndü, sonra kadin yine sola dogru döndü.. ya ben dahi degilim biliyorum , yanlis olabilirmi bu? yanlış yaa kaç kez diycem
|
||
|
||
her iki yöne de dönüyor
|
||
|
||
ben başka zamanlarda da yaptığım zaman hep çıkan sonuçlar ''beyninizin sağ tarafı daha etkin''cümlesine benzer cevaplar alıyorum hakikaten de öyle yani. matematiksel konularda çok da başarılı olduğum söylenemez ama bir şey daha var beyninin sol tarafı daha etkin olan insanlar daha zeki oluyormuş allah lahretsin! neden hep ben?..
|
||
|
||
| ehueheu iyiymiş... ama kadın bacak değiştiriyor.. böylece 2 yönde dönmüş gibi gözüküyor.. güzeel olmuş ama... |
||